Sport- U 5. kolu regionalne lige, otvorenom prvenstvu Banata i Kikindskoj zlatnoj rukavici, međunarodnom turniru, bokseri zrenjaninskog Petrovgrada ostvarili su značajan rezultat. Pet predstavnika je nastupalo na pomenutom takmičenju, gde je zabeleženo  četiri pobede i jedan poraz, odnosno osvojeno je 4 zlatne medalje i jedna srebrna.
Na proglašenju najboljih Nenad Momirski je proglašen za najboljeg mladog boksera na pomenutom takmičenju, on je bio bolji od veoma iskusnog i perspektivnog boksera Jovanovića iz Rume, takođe u konkurenciji mladih pobedu je doneo i Tomislav Milić u kategoriji do 69kg, gde je bio bolji od boksera iz Loznice, koji je takođe perspektivan i iskusan bokser.
U konkureciji juniorki jedina ženska predstavnica Petrovgrada Zorana Nikolić pobedu je ostvarila nad bokserkom iz Rume, a senior Stanimir Đurović je u veoma uzbudljivom i neizvesnom meču iznedrio pobedu nad bokserom iz Slovenije. Najmlađi predstavnik „BK Petrovgrada“ je bio Luka Ivić Jukić ujedno i jedini poraženi kome je ovo bio prvi nastup, ali  je  opravdao očekivanja i pokazao se kao veoma talentovan i perspektivan takmičar na koga se moze računati u budućnosti.
Veoma smo zadovoljni ostvarenim uspehom i pobedama, takodje u narednom periodu ocekujemo još bolje i značajnije rezultate – istakao je predsednik i trener BK Perovgrad  Milan Piperski i naglasio da su  na ovom turniru veliki doprinos dali  treneri Srđan Evđenić i Stevan Čizmić.