naslovna_800x532Sport- Pred oko 200 gledalaca u okviru 13. kola Srpske lige Vojvodina na stadionu kod „Skrobare“  FK Radnički je ugostio FK Slogu iz Temerina. U veoma uzbudljivom i do kraja neizvesnom meču, gosti iz Temerina su slavili rezultatom 3:2.

Počelo je veoma dobro za Radnički, jer je cigoja-sut_800x532Čigoja prelepim golom u 3. minutu u desni ugao golamana Slijepčevića smestio loptu za vođstvo. Već u 6. minutu još jedna šansa za domaće fudbalere, Tatić na asistenciju Samardžića šutira blizu stative. Do 20. minuta prvog poluvremena Radnički je imao inicijativu, ali onda igrači Sloge polako preuzimaju inicijativu i već u 21. minutu Karać šutira sa sedam metara, ali odlični Radović brani i rezultat ostaje nepromenjen. Imao je golman Radović još jednu intervenciju u 28. minutu kada je šutirao Milanović.

U 35. minutu slobodan udarac za Slogu izvodi zrenjaninac Grujić, Radović brani ali na odbitak Masalušić postiže gol za izjednačenje.

U Drugom poluvremenu na samom početku na centaršut Grujića  sa desne strane Radović opet uspešno izbija loptu. Samardžić u 56. minutu stvara lepu šansu i šutira, ali lopta prolazi tik pored stative i rezultat ostaje nepromenjen.

Janjanin u svom šesnaestercu u 59. minutu povlači igrača Sloge Karaća i sudija pokazuje na belu tačku. Sa penala Grujić postiže gol za vođstvo gostiju 2:1. U 68. minutu sa desne strane prodire Masalušić i postiže gol za vođstvo gostiju 3:1.

krle-daje-gol_800x532

Trenutak kada Krtinić daje gol

Krstinić na asistenciju Bogića glavom u 75. minutu smanjuje rezultat na 2:3 i Radnički  kreće na sve ili ništa. Do kraja utakmice ređale su se šanse ali do promene rezultata nije došlo i sudija je odsvirao kraj za konačnih 3:2 za Slogu iz Temerina.

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Grbić, Jeftić, Samardžić, Tatić, Bogić, Čigoja, Kovačević, Šarenac, Janjanin, Šarenac N. U igru su još ulazlili: Runjevac, Krstinić i Stanimirović. Trener: Jović Dragan.

FK Sloga: Slijepčević, Masalušić, Stojisavljević, Ivanović, Paprić, Subotin, Panić, Svitić, Grujić, Milanović i Karać. Trener: Meseldžija Nikola