Zrenjanin- Radnici rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, polako privode kraju jesenju sadnju cveća u gradskim lejama.

Trenutno se u rasadniku prave reznice i polako počinje prodaja sadnog materijala.  Rasadnik raspolaže širokim asortimanom lišćara, četinara i drugog sadnog materijala i možemo reći da su cene veoma povoljne.

 

-Najbolje je da građani dođu na lice mesta, odnosno  u rasadnik i pogledaju asortiman,  jer je  pravo vreme da planiraju  uređenje  svojih  dvorišta. Posebno  je idealno vreme za sadnju četinara, a sa sadnjom lišćara treba još malo sačekati.  Naše stručno osoblje u rasadniku stoji građanima na raspolaganju u vezi sadnje, nege i održavanjem biljaka- istakla je Danijela Tančić, PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

Sve informacije mogu se dobiti pozivanjem na broj: 023/562-107, radnim danima u periodu od 7-15 h. Za sve posetioce  rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ otvoren je radnim danima i subotom od 7-15h.

Pozivamo sve zainteresovane građane da dođu u „Čistoćin“ rasadnik i uz pomoć našeg stručnog osoblja izaberu sadni materijal za svoja dvorišta, bašte i dr.   Širok asortiman sadnog materijala- rekla je Danijela Tančić.