Sport- Odigrano je 11. kolo „PFL Zrenjanin“, postignuto je 26 golova na osam utakmica, najviše pogodaka viđeno je na meču između Crvene Zvezde iz Ruskog Sela i Lehela, gde su domaćini slavili sa ubedljivih 7:1. Krajina je preuzela lidersku poziciju na tabeli pobedivši  u gostima Vojvodinu(B) 4:0 i zahvaljujući tome što je dosadašnji lider Borac iz Aleksandrova odigrao nerešeno u gostima protiv ekipe Mladosti iz Lukićeva.

Proleter je ugostio Rusandu i ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 4:0, Crvena Zvezda iz Vojvode Stepe kod kuće je savladala  Mladost iz Banatskog Despotovca 2:0 i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli. Banat je u gostima bio bolji od Naftagasa (E) rezultatom 2:0 i trenutno je treći na tabeli sa samo dva boda zaostatka za liderom i bodom za drugoplasiranom ekipom Borca. Omladinac je kod kuće odigrao nerešeno protiv Bilećanina 1:1, a Vojvodina iz Novog Miloševa je u gostima  ostvarila svoju drugu pobedu u prvenstvu protiv Naftagasa iz Boke rezultatom 2:0.

TABELU I REZULTATE PODRUČNE LIGE MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM PORTALU POD RUBRIKOM KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI http://www.zrklik.com/podrucna-liga-zrenjanin/