Sport-  – U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina, ekipa Železničara, na terenu Spotrskog centra Mladost, ugostila je ekipu Radničkog iz Zrenjanina. Pred oko 100 gledalaca po hladnom i kišovitom vremenu,  domaći fudbaleri  su bili bolji i ostvarili pobedu rezultatom 4:1. Četvorostruki strelac bio je odlični  Danilo Kovačević, dok je za ekipu Radničkog gol postigao  Žarko Matić. Nakon jesenjeg dela prvenstva Radnički zauzima sedmo mesto na tabeli, sa osvojenih 24 boda.

Treba istaći da su igrači predvođeni trenerom Kandićem ostvarili zacrtani cilj za ovu polusezonu i pokazali da iako imaju jednu od najmlađih ekipa u ligi, mogu ravnopravno da se nose sa svima, a to su i pokazali u ovom delu prvenstva.

Radnički (Zrenjanin): Radović, Grbić, Jovanov, Matić, Radosavljević (V. Zakić), Milivojev (Šemić), Kovačević, Kiš, Dučić, M. Zakić i Šarenac.

Železničar (Pančevo): Nikolovski, Đorđević (Tripković), Kostić, Tekijaški, Aničić, Spakovski (Šobat), Savkov, Janićijević, Jovanović, Stajčić (Tomašević) i Kovačević.

REZULTATE 15. KOLA I TABELU   POGLEDAJTE NA NAŠEM PORTALU POD  RUBRIKOM  KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI http://www.zrklik.com/srpska-liga-vojvodina/

Prolećni deo sezone u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“ startuje u martu 2018 godine.