Zrenjanin- JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i konzorcijum preduzeća izvršioca usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin pozivaju građane da u utorak 07.11.2017. godine posete postrojenje za prečišćavanje vode.

U utorak kapije postrojenja biće otvorene za sve građane koji žele da obiđu postrojenje, pogledaju objekte i opremu i upoznaju se sa načinom rada postrojenja.
Posete postrojenju su planirane u dva termina, prvi, prepodnevni, od 10 do 11 časova, i drugi, popodnevni termin, od 15 do 16 časova. Želja je da se na ovaj način pruži prilika i građanima koji su u radnom odnosu da posete postrojenje- rekao je Siniša Gajin, dipl.inž. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Kretanje kroz postrojenje biće organizovano po grupama koje će predvoditi inženjeri i zaposleni u „Sinerteku“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, koji će zainteresovanim građanima pružiti sve potrebne informacije o sistemu rada postrojenja.

Postrojenje za prečišćavanje vode nalazi se u ulici Mihajlovački drum (u nastavku ulice Cara Dušana) na izlazu iz grada, na stotinjak metara posle kružnog toka u pomenutoj ulici, i neposredno pored objekta JKP „Vodovod i kanalizacija“ – Bunari.