Sport- Oigrano je 13. kolo „PFL Zrenjanin“, postignuto je 26 pogodaka na osam utakmica, a najviše ih je viđeno na utakmici između ekipe  Mladosti iz Lukićeva i Lehela, gde su domaćini ubedljivo slavili rezultatom 6:0. U Botošu je takođe viđeno puno golova, gde su gosti iz Banatskog Dedspotovca slavili  rezultatom 5:0. Lider na tabeli ekipa Krajine je u gostima pobedila ekipu Crvene Zvezde iz Ruskog sela 3:0 i sada ima 5 bodova više od drugoplasirane ekipe Banata.

Rusanda je kod kuće bila bolja od ekipe Borca iz Aleksandrova i pobedila minimalnim rezultatom 1:0. Jedina nerešena utakmica  u ovom kolu odigrana je između Proletera i Bilećanina koja se završila rezultatom 1:1. Naftagas iz Elemira u pravoj goleadi bio je bolji od Vojvodine (NM) 3:2, Crvena Zvezda iz Vojvode Stepe pobedila je drugoplasiranu ekipu Banata minimalnim rezultatom 1:0. Vojvodina iz Bašaida ostvarila je drugu pobedu ove sezone savladavši  ekipu Naftagasa (B) 2:1.

TABELU I REZULTATE PODRUČNE LIGE MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM PORTALU POD RUBRIKOM KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI http://www.zrklik.com/podrucna-liga-zrenjanin/