ZRENJANIN-  Na Trgu slobode danas je  održana  još jedna tradicionalna manifestacija „Grad otvorenog srca“. Divan decembarski dan izmamio je veliki  broj dece, koja su došla da dobiju paketiće i uživaju  i druže se sa  Deda Mrazovima, animatorima, klovnovima…Doček nove godine za najmlađe Zrenjanince organizovali su   Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada, a  generalni sponzor  manifestacije je kompanija Gomex.

 

Sunčan dan izmamio je veliki broj dece i njihovih roditelja koji su ulepšali centar Zrenjanina.

Kompanija Gomex pripremila je više od 500 novogodišnjih paketića koje su mališanima delili brojni Deda Mrazevi.

 

 

– Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom  organizovali su ovu divnu manifestaciju. Iskoristio bih priliku da se zahvalim lokalnoj samoupravi što je kompaniju Gomex  prepoznala kao dobrog partnera u ovakvim dobrim projektima, ali i da najavim da će  saradnja koja postoji desetak godina biti nastavljena i u 2018. godini, na obostrano zadovoljstvo. Iskrena radost  i osmesi na licima ovih mališana koji su danas dobili paketiće  je ono najlepše što zauzvrat možemo da dobijemo – rekao je Nedeljko Golušin  marketing menadžer kompanije GOMEX.  On je iskoristio priliku da se zahvali svim zrenjanincima i potrošačima kompanije Gomex na njihovoj vernosti u proteklih 365 dana i najavio da će Gomex i u narednoj godini nastaviti na jačanju prijateljske veze između kompanije i potrošača, ali i da je upravo u tu svrhu kompanija pripremila niz novina o kojima će  potrošači biti blagovremeno obavešteni.

 

 

-Grad Zrenjanin tokom godine organizuje veliki broj manifestacija, „Grad otvorenog srca“ je jedna od najlepših kada okupimo i obradujemo veliki broj dece na trgu. Ovo je lepa prilika da im poželimo sve najlepše za Novogodišnje i Božićne praznike – rekao je Duško Radišić pomoćnik gradonačelnika.

.