ZRENJANIN- U bioskopu Cinema KCZR u sredu 10. januara i četvrtak 11. januara 2018. godine emitovaće se najnoviji filmski hitovi. Cena ulaznice 250 dinara.

U sredu, 10. januara, u terminimu od 16 časova prikazuje se dugometražni crtani film „Ferdinand“,  od 18 časova akciona avantura „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“, a od 20 časova „Ratovi zvezda:Poslednji džedaji“.

 

„FERDINAND“  3D  10. JANUAR  16 ČASOVA

Karlos Sandane, reditelj  svetski poznatih crtanih filmskih hitova „Rio“ i „Ledeno doba“ režirao je i film o velikom biku sa još većim srcem. Reč je o filmskoj priči o predrasudama i njihovom prevazilaženju. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glumci – sinhronizacija: Aleksandar Radojčić, Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić. Filmski žanr: animirani, porodični.

 

 

„DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU“/JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE  10. JANUAR  18 ČASOVA

Reč je o akcionoj avanturi u trajanju od  119’. Režiju potpisuje Jake Kasden. Potpuno nova filmska avantura četvoro tinejdžera koji kada otkriju staru video igricu ulaze u zabavni svet džungle i zbog koje će postati avatari prema sopstvenom odabiru uloga. Ubrzo se zabava pretvra u nešto drugo i uviđaju da moraju da pobede samu igru da bi se vratili u stvarni svet. Štreberski istraživač (Dvejn Džonson), sportista koji postaje pravi Anštajn (Kevin Hart), popularna devojka iz škole koja postaje sredovečni profesor i povučena i krhka Marta koja se pretvara u neustrašivu ratnicu – prolaze najopasniju avanturu života…

 

STAR-WARS: POSLEDNJI DŽEDAJI  3D  10. JANUAR  20 ČASOVA

Epsko putovanje najpoznatije svetske filmske franšize u žanru – naučne-fantastike i avanture u trajanju od 150’ gledamo u osmoj epizodi. Film je režirao Rajan Džonson a u ovom nastavku ponovo ćemo videti glumačku ekipu u sledećem sastavu: Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvdera, Dejzi Ridl, Džona Bojega i dr.

 

 

U četvrtak 11. januara, u bioskopu Cinema KCZR prikazivaće se porodična komedija „Deda Mraz i kompanija“, od 18 časova crtani film „Ferdinand“,  a od 20 časova ruski hit „Legenda o Kolovratu“.

 

„DEDA MRAZ I KOMPANIJA“/SANTA&CIE  11. JANUAR  16 ČASOVA

Porodična komedija u trajanju od 95’, urađena je u režiji Alain Chabet, inače, reditelja popularnog „Asteriksa i Obeliksa: Misija Kleopatra“. Komedija je ispunjena vizuelnim efektimja kakvi su se viđali u popularnim blokbasterima poput serijala o Hari Poteru. Deda Mraz je u velikom problemu jer se približava Nova godina a na Severnom polu je zavladala epidemija gripa koja je „zahvatila“ sve njegove pomoćnike – vilenjake…Sinhronizacija: Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Bojan Perić i dr.

 

 

„FERDINAND“  3D  11. JANUAR  18 ČASOVA

Karlos Sandane, reditelj  svetski poznatih crtanih filmskih hitova – „Rio“ i „Ledeno doba“ režirao je i film o velikom biku sa još većim srcem. Reč je o filmskoj priči o predrasudama i njihovom prevazilaženju. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glumci – sinhronizacija: Aleksandar Radojčić, Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić. Filmski žanr: animirani, porodični.

 

 

LEGENDA O KOLOVRATU“ 11. JANUAR  20 ČASOVA

„Legenda o Kolovratu“ postaje jedan od najgledanijih filmova u istoriji ruske kinematografije jer početak bioskopskih prikazivanja u Rusiji nadmašuje filmski hit „Viking“. Film je baziran na priči o uništenju Rjazana o kojoj su podeljena mišljenja u različitim  istorijskim izvorima i legendama. Jedan od režisera filma – Džanik Fajzijev navodi da se iz tog razloga nisu fokusirali na istorijske detalje već su na osnovu poznatih činjenica stvorili epski svet, ističući osećanja i iskustva ljudi koja čine razliku između običnog čoveka i heroja, kakav je bio Kolovrat.

Reč je o filmskoj priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti jednog heroja nacije iz XIII veka kada su mongolske horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali velike teritorije i pomeranjem trupa prema Evropi, napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Na tom putu, mongolsku invaziju kvari mali odred odvažnih, snažnih i hrabrih junaka na čelu sa misterioznim ranikom. Pored Džanika Fejzijeva, svoju debitantsku režiju potpisuje i Ivan Šurkovetski. U glavnim ulogama su: Ilija Malakov, Aleksej Serebrjakov i Aleksandar Ilin.