Zrenjanin- Prvog dana decembra, na adrese korisnika u Zrenjaninu i naseljenim mestima, počela je podela novembarskih računa za usluge našeg preduzeća i planirano je da se ona završi do utorka 12. decembra.


Korisnici u Čenti, Orlovatu, Tomaševcu i jednom delu Melenaca su zaduženi na osnovu očitanog ili javljenog stanja, jer je u pomenutim naseljenim mestima poslednje ovogodišnje očitavanje izvršeno tokom novembra meseca, dok su korisnici u ostalim naseljenim mestima i u Zrenjaninu, gde je poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera završeno tokom oktobra meseca,  zaduženi akontativno ili na osnovu javljenog stanja.

Svi korisnici koji u zimskom periodu, dok se ne vrši očitavanje vodomera, žele da budu zaduženi na osnovu stvarno utrošenog stanja, a ne akontativno na osnovu potrošnje u prethodnom periodu, potrebno je da stanje svojih vodomera jave najkasnije do 25-og u mesecu, pozivom na jedan od tri telefona: 535-773, 530-344 ili 593-003, slanjem sms poruke na 064/8116099 ili mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs .

-Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za novembar mesec mogu podneti najkasnije do 20.12.2017. godine, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i odbaciće se kao neblagovremene- rekao je Siniša Gajin, dipl.inž. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija   JKP „Vodovod i kanalizacija“ .                                                                                                                                                                                                                                                                   
Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .
Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom, kao i kod prijave stanja vodomera, obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/ 024-023.