Sport- Fudbaleri Radničkog bili su danas gosti ekipi Teleoptika u Zemunelu, gde su odigrali prijateljsku utakmicu.  Pobedili su domaći fudbaleri rezultatom 2:1, a treba napomenuti da su fudbaleri Radničkog pružili  dostojan otpor i mogli do izjednačenja, ali ih je u tome sprečio golman Teleoptika odbranivši penal u 63. minutu.

Golove za Teleoptik podstigao je Serdar u  11 i 29. minutu, a za Radnički u 32. minutu pogodak je postigao najbolji strelac ekipe Milivojev na asistenciju Matića.

Za Radnički su nastupali : Magda, Kiš, Jovanov, Grbić, Šarenac, Radosavljević, Dučić, Krstinić, Matić, Milivojev, Kovačević. U igru su još ulazili: Šemić, Bjelica, Petrov, Runjevac, Milin, Bakoš, Cvijetić, Oljača, Zakić M. i Zakić V.

Nakon utakmice pitali smo trenera Radničkog, Predraga Kandića, kako je zadovoljan prikazanom igrom?

-S obzirom da smo igrali sa ekipom  koja je iz višeg ranga takmičenja i koja je u ovom momentu kvalitetnija od nas, mislim da smo bili dostojan rival i pružili dobru partiju, ali na nesreću izgubili 2:1, promašili penal i imali šanse koje smo mogli da realizujemo. Prikazanom igrom, htenjem, zalaganjem i disciplinom moramo biti zadovoljni.

Koji su planovi nakon završetka ove polusezone?

Odradićemo još jedan trening sledeće nedelje, posle toga održaćemo zajedničku večeru i to bi ujedno bio kraj što se tiče ove polusezone. Pauza će biti do treće nedelje januara, onda počinjemo sa pripremama koje će trajati do sredine  marta kada počinje prvenstvo.

Kada se  podvuče crta, kako ste zadovoljni ovom polusezonom?

Mislim da svi treba da budemo zadovoljni, rezultati su iznad očekivanja s obzirom u kakvoj smo situaciji počeli pripreme, sa čak  15 igrača priključenih iz omladinskog pogona. Na kraju momci su ovo zaslužili i svojim radom opravdali sve što smo se mi potajno u klubu nadali.

Da li će biti nekih pojačanja u prelaznom roku?

Neki igrači su već došli, očekujemo još neke da dovedemo na određenim pozicijama do početka priprema. Nadam se da odlazaka neće biti, postoji  interesovanje iz višeg ranga za neke naše igrače, ali gledaćemo da ih zadržimo  do leta.