Vesti- Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, obišao je završetak radova na rekonstrukciji trga u centru Melenaca. Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji trga bila je oko 10 miliona dinara.

Prilikom obilaska trga gradonačelnik je  istakao da su ulaganja u Melencima dokaz da lokalna samouprava brine o meštanima svih naseljenih mesta, i da se pored velikih infrastrukturnih projekata u centru grada i po gradskim mesnim zajednicima ulaže i u seoske sredine, koje se polako urbanizuju.

„Različite projekte sprovodimo u naseljenim mestima, a rukovodstvo Saveta Mesne zajednice Melenci je iniciralo ovaj lep i značajan projekat u samom centru sela, gde smo pored popločavanja trga, završili i radove na renoviranju zgrade Mesne zajednice. Uz dobru saradnju sa banjom „Rusanda“ mislim da će ovde život biti mnogo lepši, sadržajniji i zanimljiviji“, naglasio je gradonačelnik.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Melenci, Veselin Frajić izrazio je zadovoljstvo što je centar sela dobio novi izgled, i što se posle mnogo godina radilo na rekonstrukciji objekta Mesne zajednice. On je dodao da su nakon završenih radova kriterijumi meštana zadovoljeni i izrazio posebno zadovoljstvo što će internet u centru sela biti besplatan za sve korisnike.

Zavrsetak radova u Melencima obišli su i pomoćnici gradonačelnika Dragan Ćapin i Duško Radišić, član Gradskog veća zadužen za resor mesnih zajednica Pero Pilipović, kao i načelnik Odeljenja za privredu Gradske uprave Goran Kravarušić.

 

Izvor: zrenjanin.rs