Sport- Bk Petrovgrad nastavlja sa maksimalnim aktivnostima i u novoj godini. Treninzi su počeli 8. januara 2018. godine, kao i pripreme za predstojeću boksersku sezonu.

U  toku je upis u školu boksa, za dečake i devojčice uzrasta od 7 do 17 godina, na Gradskom stadionu od 20h pod stručnim rukovodstvom Pište Čizmića, Srđana Evđenića i Milana Piperskog, a treninzi su BESPLATNI.

Aleksandra Rapajić i Zorana Nikolić su otputovale sa reprezentacijom Srbije na međunarodni turnir kup nacija u Somboru. Predstavnice zrenjaninskog Petrovgrada i Srbije će imati duele sa najboljim bokserskim velesilama poput Rusije, Kazahstana, Nemačke, Italije, Kolumbije, Indije, Ukrajine..
Milan Piperski putuje na bazične pripreme reprezentacije Srbije kao trener nacionalnog tima.
-Nastavićemo sa radom, kao i sa organizacijom što kvalitetnijih kako domaćih tako i međunarodnih bokserskih okršaja u gradu na Begeju. Podsećam da smo nedavno bili tehnički organizatori bokserskog događaja u Kristalnoj dvorani reprezentacije Srbije protiv reprezentacije novinara, gde smo dobili sve pohvale Saveza za organizaciju, kao i publike za kvalitet mečeva i viđenih borbi- rekao je Milan Piperski trener reprezentacije Srbije i predsednik bokserskog kluba Petrovgrad.