ZRENJANIN- JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin prevashodno se bavi pružanjem usluga i zato je od izuzetne važnosti da korisnici istih budu zadovoljni. U svom radu konstantno težimo da kvalitet u pružanju usluga podignemo na još viši nivo. 


-Od pre par meseci, JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin svojim korisnicima omogućilo je da račun za usluge odnošenja komunalnog otpada i čišćenje ulaza dobijaju i u elektronskoj formi, putem elektronske pošte. Ovo je novina koju mogu koristiti prijavom na sajtu www.jkpciz.co.rs. Procedura je jednostavna. Na početnom ekranu, u padajućem meniju “kontakti“, nalazi se opcija : “elektronski račun“. Odabirom navedene opcije, popunjavanjem i slanjem potrebnih podataka korisnik aktivira uslugu slanja računa elektronskim putem. Ova usluga je potpuno besplatna. Račun, korisnik usluge dobija odmah po kreiranju. Izuzetno važan aspekt ovog načina distribucije računa je očuvanje životne sredine i smanjenje količine papirnog otpada- rekla je Danijela Tančić, PR JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

Za sve dodatne informacije za dobijanje računa u elektronskoj formi, putem elektronske pošte, građani nas mogu pozvati na sledeće brojeve telefona:023/523-640 i 023/522-350, lokal 132, radnim danima u periodu od 7-15 časova.