Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 02. februara je maloprodajni objekat „Strelište“ u istoimenom delu grada Pančeva, na adresi ulica Veljka Vlahovića bb. Supermarket „Strelište“ prostire se na 340 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno četrnaest novih kolega i koleginica. MPO „Strelište“ raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za supermarkete. Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 22h kao i nedeljom od 7 do 21h.

 

Dodatna pogodnost za kupce u „Strelištu“ je GOMEX info pult. Za sve korisnike Kasice Brojalice, korišćenjem ovog pulta mogu se dobiti informacije o cenama artikala koji se kupuju uz našu loyalty karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima. Na dan otvaranja MPO „Strelište“ potrošače smo upoznali i sa GOMEX promo timom, koji im je omogućio da uživaju u promociji i degustaciji novih proizvoda iz porodice robne marke „1/1“ – pitama i gibanicama.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i mesnih prerađevina „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Strelište“ deliti slično iskustvo.