ZRENJANIN- Portal  ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte  za film „Pedeset nijansi – oslobođeni “ za projekciju u utorak 13. februara.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

U utorak, 13. februara u bioskopu Sinema KCZR od 16 časova prikazuje se dečji animirani film, sinhronizovan na srpski jezik – „Mali vampir“,  od 18 i 20 časova film: „Pedeset nijansi – oslobađeni“, a u sredu, 14. februara od 16 časova animirana porodična avantura „Pećinci“, a film „Pedeset nijansi – oslobađeni“ u terminima od 18 i 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

FILM – „PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI“/FIFTY SHADES FREED

– prikazuje se u terminima od 18 i od 20 časova

Čuvena franšiza svetskog bestselera u kom se Džemi Dornon i Dakota Džons vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku filma. Anastazija i Kristijan ni u trećem delu nisu smirili strasti ali su stali na „ludi kamen“. Idilu luksuznog medenog meseca narušava činjenica da je Anastazija na meti kidnapera. Reč je o erotskoj drami u trajanju od 105 minuta.