Sport- Veliko pojačanje srpskog i zrenjaninskog boksa stiglo je ovih dana. Bokserski klub Petrovgrad  doveo je u svoje redove Sandra Poletana bronzanog sa juniorskog prvenstva Evrope i poslednjeg osvajača prestižne zlatne rukavice koja je održana u novembru u beogradskoj areni.

Sandro je rođen u Banjaluci 1997. godine i do sada je nastupao za Bosnu i Hercegovinu, a od januara za reprezentaciju Srbije i Petrovgrada iz Zrenjanina. Radi se o vrhunskom sportisti, dobrom i vaspitanom momku koji ima najveće ambicije kada su sportski rezultati u pitanju. Vredno radi, uglavnom vreme provodi po Olimpijskim kampovima poput Rusije, Kube, Kazahstana, Belorusije, Amerike…Već će se u januaru priključiti A timu bokserske reprezentacije Srbije gde je na Zlatiboru proveo 21 dan na bazičnim priprema.

-Očekujemo vrhunske rezultate, sjajne nastupe i reprezentovanje Srbije i Zrenjanina na najbolji način. Njegov prvi nastup za Petrovgrad je već ovih dana, jer se zajedno sa ostalim momcima iz kluba nalazi u Jagodini gde se održava prvenstvo Srbije (21.-24.02.2018god) u boksu koje je najmasovnije prvenstvo od kada je Srbija samostalna država. Već posle ovog prvenstva nastavlja sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje je u martu- rekao je Milan Piperski  trener reprezentacije Srbije i predsednik bokserskog kluba Petrovgrad.

Boje Petrovgrada pored Sandra Poletana braniće: Pajdacki Vladimir, Nenad Momirski, Tomislav Milić i Durakovski Samir, kao i treneri Srđan Evđenić, Pišta Čizmić i Milan Piperski.