Sport- SAS BMT LUX je pred oko 150 gledalaca u hali Zvoninir Vujin, u odlučujućem meču baraža za opstanak u Prvoj ligi, savladao ekipu Hrama iz Beograda rezultatom 4:1 i ostao u eliti.

Tribine su bile pune

U prvom minutu, na dodavanje Radenkovića iz auta, Ranko Marković sa 10 metara pogađa za 1:0. Minut kasnije gosti prete kada Majstorović pogađa stativu.

Kvrgić u 6. minutu povlači brzu kontru dribla golmana i pogađa za 2:0. U 7. minutu zapretio je iskusni Tomin, ali je golman gostiju Ljubić bio siguran na golu. Kapiten gostiju Poljašević u 16. i 18. minutu ozbiljno je zapretio, ali je odlični Rodić u prvom poluvremenu bio nesavladiv.

Odmah na startu 2. poluvremena, na dodavanje Ranka Markovića, Novković povisuje na 3:0. Minut kasnije gosti preko Borisavljevića smanjuju na 3:1. Kapiten gostiju Poljašević, u 29. minutu na sreću domaćih, zatresao je stativu.

U poslednjih 5 minuta utakmice igrali su gosti sa igračem golamnom, ali su se futsaleri SAS-a odlično branili. Jedinu šansu imao je strelac prvog gola za goste Borisavljević, ali je Rodić odlično intervenisao.

Dva minuta pred kraj meča iskusni Tomin na drugoj stativi pronalazi usamljenog Ranka Markovića koji rutinski pogađa za konačnih 4:1 i ostanak SAS-a u elitnom rangu takmičenja- Prvoj futsal ligi.

KMF SAS BMT LUX:Rodić, Marković Ranko, Živanov, Radenković i Novković. Zamenici igrača: Stanaćev, Marković Blagoje, Maljukan, Tomin, Šarenac i Kvrgić.

SFU HRAM: Ljubić, Živić, Majstorović, Ratković i Kukolj. Zamenicu igrača: Velimirović, Vasić, Đuričić, Milutinović, Borisavljević i Poljašević.