Sport- Odbojkašice Kleka  u prepunoj sportskoj  dvorani „Miloš Grbić“ ostvarile su veliku pobedu protiv ekipe Srema rezultatom 3:2 (20-25, 25-15, 25-20, 16-25, 15-11),inače  direktnog protivnika za opstanak u Superligi i tako obezbedile bar baraž za ostanak u eliti.

 

Najefikasnija na terenu bila je kapiten ŽOK Klek-MD Bogdanović sa 24 osvojena poena, a što se gostiju tiče najuspešnija bila je  Zelenović (21 poen).

-Mi smo ovom pobedom obezbedili bar baraž, ako ne i više nešto, čestitam devojkama, jer je pritisak bio izuzetno velik, a one su to uspele da izdrže. Imali smo velikih zdravstvenih problema, dva primača su bila van stroja tri nedelje i bilo je pitanje da li će moći da igraju, međutim pokazale su veliko srce i želju da istraju i uspele su u tome. Idemo dalje, imamo dva kola do kraja i probaćemo da iznenadimo, poslednje kolo igramo kod kuće protiv Pazove i na toj utakmici možemo  sami da iskrojimo svoju sudbinu- rekao je nakon utakmice trener ŽOK Klek-MD Milorad Kijac.

 

 

Žok Klek-MD: Miljević Marija 5, Đurić 2, Jelisavčić, Đžamić 13, Bogdanović 24, Miljević Tamara 2, Dejanović, Deurić 6, Perović 4, Praštalo, Spasojević 15, Topić.

Srem: Ranković, Ubavić, Marjanović 5, Zdjelar, Milićević 8, Tadić, Lukić 1, Koprić, Zelenović 21, Novaković, Delić 8, Simić 12. Trener : Rađenović Dragan.

U sledećem kolu odbojkašice Kleka putuju u Lajkovac gde će igrati protiv ekipe  Železničara.