Sport- Aktivni deo teniske akademije „Bambi“, nakon prve zimske sezone započinje sezonu tenisa na otvorenom.
Na terenu, kako kažu stalni korisnici nikada boljem, aktivnosti su ove letnje sezone proširene. Novi reflektori omogućavaju odličnu vidljivost tako da se večernji tenis igra bez smetnji, a prijatan sportski ambijent i odlična infrastruktura još upotpunjuje utisak.

Rekreativci imaju priliku da u saradnji sa Teniskim klubom „Lider“ igraju Ligu sa čak tri nivoa takmičenja, a kapacitet za taj deo rekreacije još nije popunjen, jer je treći teren poznati Bečkerek odvojio termine za ligu, tako da se svi zainteresovani mogu prijaviti do kraja juna.

Jedan od najboljih Zrenjaninskih juniora Baždar Dušan pronašao je na terenima TK “ Bambi“ svoju bazu pa svakodnevnim treninzima inspiriše ostale mlade takmičare kojih je ovde sve više-ističu iz TK Bambi.

„Za nove polaznike spremna je teniska škola koja počinje zajedno sa početkom raspusta, tako da nove polaznike iščekujemo“- kaže prvi trener kluba Vladimir Brnić.

Program rada je zasnovan na programu PTR teniske akademije gde mali broj polaznika formira grupu koja omogućava više rada i brži napredak.
Sve informacije o teniskoj školi možete dobiti na tel. 063 80 37 188

               TENISKI TURNIR

Tradicionalni rekreativni teniski turnir „Bambi open“ i ove godine obeležiće početak leta.
„Datum početka rezervisan je za početak Wimbldona i pratićemo najsvetliji turnir pa ćemo završiti naš kada i London svoj.
„Bambi open 2022″ – Početak je zakazan za  27.06. (ponedeljak) do 07.07. (nedelja)“- ističu organizatori.

Foto: Prošlogodišnji učesnici i pobednici turnira „Bambi open 2021“

Turnir će se igrati na dve lokacije. Teniski teren „Bečkerek“ i poznati „Čimpli“ ugostiće početak turnira, dok je završnica rezervisana za „Bambi“. Kotizacija iznosi 1.200 dinara.
Sve inforamcije i prijave možete dobiti na telefone 061 1451017 i 063 80 37 188
Dobrodošli na „Bambi“ !