Zrenjanin- Cvećara „Jasmin“ koja se nalazi u samom centru grada u Svetosavskoj ulici broj 2 i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju sve pripadnice lepšeg pola. Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8.marta izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, orhideje, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskoj cveća.

-Naša cvećara „Jasmin“ može da Vam ponudi mnoge originalne aranžmane. Ukoliko želite stvarno da iznenadite i oduševite voljenu osobu, nećete pogrešiti ako nas pozovete. Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo Vam nešto prelepo  sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan. Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju. Ruže u kutiji, odišu svojom posebnošću i otmenošću, i sasvim sigurno osoba kojoj poklonite ovako aranžirane ruže, neće ostati ravnodušna. Budite maštoviti i poklonite damama i cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima- rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

 

 

Ukoliko niste do sada kupovali u cvećari „Jasmin“, pravo je vreme da postanete jedan od mnogobrojnih komitenata i kupaca koji nam redovno ukazuju poverenje i uverite se u širok asortiman cveća, stručnost i ljubaznost naših zaposlenih i odaberete za vama drage dame najlepši cvetni poklon. Povodom praznika, cvećara „Jasmin“ će raditi  produženo 7. i  8.marta u periodu od 7-21h. Sve informacije građani mogu dobiti putem telefona  na broj  023/536-772.

Cvećara „Jasmin“ svim damama želi srećan 8. mart!