Zrenjanin- Pogledajte program kulturnog centra za april mesec:

 

 

KONCERT PETRA GRAŠA

Koncert poznatog pop pevača Petra Graša biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina u subotu, 9. aprila sa početkom u 20 časova. Veliki hitovi i rado slušane melodije i ovaj put biće izvedene za sve ljubitelje muzičkih numera ovog regionalnog izvođača.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova, u zavisnosti od mesta sedenja, po ceni od 1800 do 2000 dinara.

 

KONCERT BENDA ELEKTROTEHNIČKE I GRAĐEVINSKE ŠKOLE „NIKOLA TESLA“

U Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 6. aprila u 20 časova biće održan koncert benda elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“. Posle dve i po godine pauze zbog pređašnjih epidemioloških uslova, na inicijativu profesorice Olgice Rakić, članovi benda dogovorili su se u vezi organizacije novog koncerta.

Bend čine bivši i sadašnji učenici škole: Mihailo Ugrenović (vokal), Miloš Višekruna (gitara), Miodrag Nađ (gitara), Marko Stupar (bas gitara) i Dragan Karanović (bubnjevi). Ulaz je slobodan. Koncert je otvorenog tipa i namenjen je svim generacijama. Iz benda očekuju da će napraviti odličnu (koncertnu) atmosferu i dobru žurku.

 

INTERNACIONALNI BANATSKI FESTIVAL VINA

U Zrenjaninu u subotu, 9. aprila, po treći put, održaće se „Internacionalni Banatski festival vina“ u Karađorđevom parku sa početkom u 10 časova. Festival je izložbeno promotivnog karaktera. Ove godine prijavilo se pedesetak učesnika, vinskih kuća, podruma, vinara, vinogradara, idividualnih proizvođača i udruženja iz Srbije, Slovačke, Rumunije i Mađarske.

Pored njih svoje proizvode će izložiti i proizvođači hrane, začina, prirodnih proizvoda, tinktura, melema i lekovitog bilja. Za posetioce je obezbeđen i bogat zabavni i kulturno umetnički program koji će trajati do 18 sati (do kad je planirano i zatvaranje) kao i nagradna igra. Glavna nagrada je letovanje za dve osobe koju dodeljuje „Barcino Tours“ iz Zrenjanina. Za učesnike, vinare i vinogradare će biti održana stručna predavanja u Kristalnoj dvorani. Istovremeno se u okviru ovog Festivala održavaju i „ 22. Banatske vredne ruke“ za koje se prijavilo dvadesetak aktiva žena iz našeg okruženja i one će predstavtiti hranu i tradicionalnu kulturu ovog podneblja. Manifestaciju organizuje Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija, IP Media 023, Udruženje vinara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi“ i JU „Sportski objekti“ a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

 

 

PROGRAM VIZUELNIH UMETNOSTI

Otvaranje dve nove postavk: izložba radova učenika umetničke škole „Bogdan Šuput“ i likovne umetnice Sonje Bojanić

 

IZLOŽBA NAJBOLjIH UČENIČKIH RADOVA ŠKOLE ZA DIZAJN „BOGDAN ŠUPUT“

Od 14. do 20. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje izložbu najboljih učeničkih radova novosadske škole za dizajn „Bogdan Šuput“. Postavku čine odevni predmeti koji su tkani, vezeni, ručno šiveni, dizajnirani kostimi, osmišljene, nove, savremene ambalaže, upečatljiv grafički dizajn kao i slike i crteži koji su radili učenici škole.

Na otvaranju izložbe pored učenika biće prisutni i profesori a posetioci će imati priliku da se iz „iz prve ruke“ upoznaju sa radom ove umetničke škole.
Izložba se otvara u četvrtak, 14. aprila u 18.30 časova u izložbenom salonu KCZR a program otvaranja može da se prati i na Fejsbuk strani Kulturnog centra.

 

Škola za dizajn „Bogdan Šuput“
– Škola za dizajn „Bogdan Šuput“ u Novom Sadu postoji preko 60 godina. Jedna je od tri umetničke škole u Srbiji sa najdužom tradicijom.
– Škola osposobljava đake za pet obrazovnih profila, kao što su dizajn grafike, dizajn enterijera, dizajn tekstila, dizajn ambalaže i likovni tehničari.
Više o radu i aktivnostima škole možete pogledati na sajtu: https://skolazadizajnbogdansuput.edu.rs/informacije/o-skoli/

IZLOŽBA „MIKRO“ – SONjE BOJANIĆ

Izložba likovne umetnice Sonje Bojanić pod nazivom „Mikro“ biće otvorena u Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 21. aprila u 19 časova. Umetnica navodi da je u svom dosadašnjem radu istraživala i eksperimentisala u oblasti intermedijalne umetnosti, kolaža, asamblaža i novih likovnih i digitalnih medija istražujući odnos nauke i vizuelnog stvaralaštva.

Osnovu i motive u radovima sačinjavaju tragovi zapažanja mikroskopskim putem i prevođenja takve (viđene) celine u elementima prostora odnosno ambijenta. Postavka će sadržati 20 slika i šest video radova.

Sonja Bojanić je u statusu slobodnog umetnika od 2020. a članica SULUV-a je od 2016. godine. Diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, likovni odsek, smer slikarstvo u klasi profesora Jovana Rakidžića i stekla zvanje akademskog slikara i profesora likovne kulture. Zvanje Master likovni umetnik stiče u klasi vanrednog prof. Gorana Despotovskog na likovnom odseku, smeru slikarstvo na predmetu „Digitalna slika“ na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 2015. godine. Nosilac je određenog broja sertifikata, beleži i dva rezidencijalna boravka u Parizu u Cite Internationale des Arts…

Ustaljena praksa je da otvaranje izložbe Kulturnog centra publika može da prati uživo i na Fejsbuk strani Kulturnog centra Zrenjanina.

 

U Kulturnom centru Zrenjanina do 12. aprila otvorena je retospektivna izložba crteža likovnog umetnika Viorela Flore

Retrospektivna izložba crteža likovnog umetnika Viorela Flore, povodom 70 godina života i 50 godina priznatog umetničkog staža otvorena je u Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 24. marta. Publici se predstavlja određeni broj slika i crteža koji su nastali u različitim periodima umetnikovog života a sastavni deo izložbe čini i veliki broj fotografija iz Florinog života.

Na otvaranju izložbe publici su se obratili u ime Grada Zrenjanina – Snežana Vučurević, pomoćnica Gradonačelnika, u ime domaćina i organizatora – Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina, Borislav Umićević – privatni preduzetnik, dugogodišnji Florin prijatelj, ljubitelj i pokrovitelj umetnosti kao i stalni prijatelj i saradnik kroz sve ove godine, kroz decenije Florinog rada i života, renomirani zrenjaninski umetnik – akademski slikar Aleksandar Kačar i Viorel Flora likovni umetnik čije radove podeljene u više segmenata sastavljenih od crteža, plakata, likovnog i grafičkog dizajna knjiga kao i porodičnih fotografija posetioci mogu da pogledaju do 12. aprila u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

Kulturni centar Zrenjanina je početkom 2021. godine, u okviru programa vizuelnih umetnosti, otpočeo program predstavljanja renomiranih zrenjaninskih likovnih umetnika sa dugogodišnjim radom u oblasti umetnosti i likovnog stvaralaštva.

TRIBINA  «Ukrajinska kriza izazov 21. veka»

Tribina na temu «Ukrajinska kriza izazov 21. veka» biće održana u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 5. aprila u 19 časova. Uvodničar je je Petar Jakšić, magistar istorije. Moderator tribine je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra.

Na tribini pokušaćemo da bliže objasnimo istorijske, geopolitičke i vojne razloge aktuelnog ratnog sukoba u Ukrajini, kao i implikacije sukoba na postojeće političko, ekonomsko i bezbednosno ustrojstvo čitavog sveta.

TRIBINA «Srpska fotografija»

U utorak, 19. aprila u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana tribina pod nazivom «Srpska fotografija» Učesnici tribine su renomirani fotograf Tomislav Peternek, profesor Branimir Karanović i poznati zrenjaninski fotograf Jovan Njegović Drndak koji će se publici obratiti u svojstvu uvodničara.

Moderator tribine je Đorđo Prstojević urednik tribinskog programa Kulturnog centra.
– Tribina počinje u 19 časova.

 

 

 FILMSKE PROJEKCIJE

16. TURNEJA FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA

U Kulturnom centru Zrenjanina od 11. do 15. aprila gostuje 16. Turneja filmskog festivala „Slobodna Zona“. Ovogodišnja Turneja donosi najnovije filmove sa prošlogodišnje Slobodne zone koji su bili izuzetno zapaženi na globalnoj angažovanoj filmskoj sceni.

Selekcijom tima festivala prikazaće se filmovi koji su osvajali najveće nagrade i/ili pokazali izuzetan potencijal kod festivalske publike i kritike od Berlina do Kana i drugih velikih svetskih filmskih manifestacija. Zrenjaninska publika imaće priliku da pogleda pet filmova – tri dokumentarna i dva igrana. Projekcije se organizuju u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Ulaz je slobodan.

Rapored projekcija:
Ponedeljak, 11. 4. – Film: «Fejt i Branko»
Utorak, 12. 4. – Film: «Prvi sneg»
Sredam 13. 4. – Film: «Bez kajanja»
Četvrtak, 14. 4. – Film: «Najlepši dečak na svetu»
Petak, 15. 4. – Film: «Zabavi je došao kraj»

 

Dokumentarni film «Fejt i Branko» prikazuje se u ponedeljak, 11. aprila. Ovaj dokumentarac govori o braku dvoje muzičara, Fejt koja iz Engleske putuje u Srbiju da upozna romsku muziku i Branka, violinistu romskog porekla u kojeg se zaljubljuje. U utorak, 12. aprila u okviru Turneje mlađa, tinejdžerska publika (14+), ali i starija, moći će da pogleda igrani film «Prvi sneg» o trinaestogodišnjem Irancu čija porodica čeka azil u Finskoj. Igrani film «Bez kajanja» donosi priču o holandskim vojnicima koji su na mirovnoj misiji na Bliskom istoku, čije će živote zauvek promeniti susret sa lokalnim dečakom. Prema rasporedu projekcija film se prikazuje u sredu, 13. aprila. Jedan od najgledanijih filmova 17. Zone «Najlepši dečak na svetu» donosi priču o Bjornu Andresenu koga Lukino Viskonti bira da glumi Tađa u njegovom filmu «Smrt u Veneciji» i proglašava ga personifikacijom lepote. Film se prikazuje u četvrtak, 14. aprila. Lice i naličje frilensera koji zarađuju pružajući usluge na Uberu, Amazonu i drugim velikim platformama u filmu “Zabavi je došao kraj“ je savremeni dokumentarac koji se bavi nepostojećim radničkim pravima prikazje se u petak, 15. aprila.

 

 

 

 

 

O FILMOVIMA

Film: „Fejt i Branko“ (dok.) – režija: Catherine Harte / Ujedinjeno kraljevstvo, 2020, 82’
*Intimni dokumentarac beleži odnos između muzičara Feit i Branka tokom sedam godina. 2011. godine Fejt putuje iz rodne Engleske u Srbiju kako bi upoznala romsku muziku. Sreće Branka, vilonistu romskog porekla, i uprkos jezičkoj barijeri, oboje se zaljubljuju. Njihov brak je stavljen na test usled uočavanja različitosti i shvatanja da je muzika možda jedino što imaju zajedničko.

FEJT I BRANKO

 

Film: «Prvi sneg» (igr.) – režija: Hamy Ramezan /Finska, 2020, 82’
*Trinaestogodišnjak Ramin Mehdipour i njegova porodica iz Irana žive u izbegličkom centru u Finskoj. Tek što Ramin počne da uživa u školskom raspustu, porodica dobija vesti da im je zahtev za azil odbijen. Podnose žalbu apelacionom sudu i nastavljaju sa svakodnevnim životom uprkos pretećoj opasnosti od deportacije. Ramin tada kreće u novi razred i svaki momenat, svako novo prijateljstvo mu je dragocenije nego ikad pre.

PRVI SNEG

 

Film: «Bez kajanja» (igr.) – režija: Shariff Korver /Holandija, Grčka, 2021, 90’
*Priča prati holandske mirnodopske trupe koje imaju zadatak da sprovode mirovnu misiju na Bliskom istoku. Posle iznenadnog nestanka njihovog komandanta, tri mlada vojnika ostaju sami da čuvaju vojno vozilo na napuštenom planinskom putu. Zbog situacije u kojoj su se našli i nepodnošljive vrućine u pustinji, oni sve više gube dodir sa realnošću. Susret sa lokalnim 14-godišnjim pastirom čiju kozu slučajno ubijaju eskalira u borbu koja će zauvek obeležiti njihove živote.

BEZ KAJANJA

 

Film: «Najlepši dečak na svetu» (dok.) – režija: Kristina Lindström, Kristian Petri /Švedska, 2021, 93’
*Tokom svetske premijere filma «Smrt u Veneciji» na Filmskom festivalu u Kanu 1971. godine, briljantni italijanski režiser Lukino Viskonti je svog glumca, tinejdžera koji igra Tađa, proglasio najlepšim dečakom na svetu. Kada je ovo izgovorio, nije ni pomišljao da će time baciti senku na život mladog glumca Bjorna Andresena koji tumači ulogu. Ta senka se nad njim nadvija i sada, 50 godina kasnije. Andresen je sa 15 godina preko noći izašao iz anonimnosti i bio odabran da glumi tinejdžera iz Poljske, Tađa u koga se zaljubljuje glavni junak filma Fon Ašenbah. Ovaj film na očaravajući način razvija priču o prošlosti i životu Bjorna Andresena dodajući upravo onu magiju sadržanu i u originalnom delu Tomasa Mana.

NAJLEPŠI DEČAK NA SVETU

 

 

 

Film: «Zabavi je došao kraj» (dok.) – režija: Shannon Walsh /Francuska, Kanada, 2021, 88’
*Gig ekonomija, ultra savremen fenomen, zapravo je tržište frilenserske radne snage čija je vrednost pet biliona dolara na svetskom nivou! Milioni ljudi rade onlajn u sistemima koji se smatraju najboljim reprezentom onoga što mnogi sociolozi nazivaju ili opisuju kao „digitalni feudalizam”. Radnici Ubera, Amazona i mnogih drugih platformi iznose šta je zapravo stvarnost i koliko se razlikuje od obećanja o nezavisnosti i kontrole nad svojim radnim vremenom i primanjima. Riskantni uslovi rada, plata koja se menja bez obaveštenja, neopoziva otpuštanja usled loših ocena ili otpuštanja bez najave deaktiviranjem naloga na platformi za rad, samo su deo problema. Opisujući ljude koji su se našli u ovakvim situacijama, ovaj dokumentarac prikazuje da „magija tehnologije” zapravo može u stvari da bude samo iluzija.

ZABAVI JE DOŠAO KRAJ

 

BIOSKOP KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

 

U subotu, 2. aprila u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se domaća filmska drama „Prolećna pesma“(Srbija, 2021, 72′) koja je premijerno prikazana na prošlogodišnjem FEST-u.

Film je režirala Natalija Avramović koja je ujedno i scenaristikinja ovog dugometražnog filma zajedno sa Ljubinkom Stojanović. Uloge tumače: Mihaela Stamenković, Ivan Đorđević Džudi, Đorđe Đoković, Milan Kolak, Svetozar Cvetković, Danica Maksimović, i drugi. Projekcija filma je u 20 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

Prikaz filma
“Petra je mlada rediteljka, samohrana majka, koja pokušava da normalizuje svoj život posle razvoda. Sprema se da snimi film o pesnikinji Desanki Maksimović. Očeva smrt uzburka u njoj osećanja kojih nije bila svesna. Biva pozvana na proslavu 15 godina mature u rodnom gradu i venčanje najbolje prijateljice na Adi Bojani. Upoznaje Vuka i njen život postaje emocionalno-seksualni rolerkoster, oslobođen bola, spreman da raširi krila.”

 

Nagrade- osnovne informacije:
“Glavna glumica Mihaela Stamenković nagrađena je priznanjem “Mira Stupica” na festivalu u Sopotu, osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu na festivalu ženskog filma Cinema d’iDEA u Rimu, a rediteljka Natalija Avramović i koscenaristkinja filma Ljubinka Stojanović ovenčane su Trećom nagradom za scenario na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, kao i priznanjima novinarskog žirija i kritike.“

Trejler:

 

SUBOTA, 16. APRIL
FILM: „SUNCOKRET“ (FEST) 20h/250 din

Četrnaestogodišnji Amir se krije u svom virtuelnom svetu igara bežeći od školskih i kućnih problema. Za razliku od stvarnog života, u virtuelnom svetu je sve jednostavno i jasno. Međutim, sukobi u porodici i u školi dovode do pobune…
Glumci: Rashid Musin, Sloboda Mićalović, Yerkebulan Daiyrov, Kirill Käro
Režiser: Elya Gilman

 

SUBOTA, 23. APRIL
FILM: „Između dva sveta“ (FEST) 20h/ 250 din

SUBOTA, 30. APRIL
DAN ŠVEDSKOG FILMA
– U saradnji sa Ambasadom Švedske u narednom periodu, poslednjeg vikenda u mesecu prikazivaće se po jedno ostvarenje savremene filmske produkcije ove skandinavske zemlje. Ulaz na projekcije u okviru filmskih večeri posvećenih švedskom filmu je besplatan.
DAN ŠVEDSKOG FILMA/ 11 & 16h Siv sleep astray /20h Charter /Ulaz slobodan.

Sadržaj: Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturu sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.
Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=GhyFbGFFxmI&t=8s

 

BIOSKOPSKI MATINE

– Dečji animirani film « Škola magičnih životinja»
– Nedelja, 3. april
– Dečji film „Škola magiučnih životinja“/ The School of magical animals prikazuje se u nedelju, 3. aprila u okviru filmskog matinea Kulturnog centra Zrenjanina. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Projekcije su od 11 i od 16 časova. Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

Prikaz filma:
„Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.
Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita. Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.“

Trejler filma https://youtu.be/HNIf94140BE

 

NEDELjA, 10. APRIL – MATINE
«Sonikov film 2»/dva termina prikazivanja – 11 i 16 časova
Cena ulaznice: 250 dinara
Režija: Jeff Fowler
Uloge: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O’Shaughnessey, Idris Elba i Jim Carrey
Glasovi sinhronizacija: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj
– Film je zasnovan na SEGA video igrici
Sadržaj: Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturu sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.
Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=GhyFbGFFxmI&t=8s

 

SUBOTA, 30. APRIL
DAN ŠVEDSKOG FILMA
– U saradnji sa Ambasadom Švedske u narednom periodu, poslednjeg vikenda u mesecu prikazivaće se po jedno ostvarenje savremene filmske produkcije ove skandinavske zemlje. Ulaz na projekcije u okviru filmskih večeri posvećenih švedskom filmu je besplatan.
DAN ŠVEDSKOG FILMA/ 11 & 16h Siv sleep astray /20h Charter /Ulaz slobodan.

Vidimo se u bioskopu!

FESTIVAL GUSLARA VOJVODINE
Kulturni centar Zrenjanina
– Nedelja, 17. april – 19 časova
Dvadeset i osmi festival guslara Vojvodine biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina u nedelju, 17. aprila. Koncertni i umetnički program počinje u 19 časova. Festival organizuje Kulturno- umetničko guslarsko društvo „Petar Perunović Perun“ iz Zrenjanina i Kulturni centar pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Vojvodine. Ulaz je slobodan.

 

DEČJI PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

Svake subote u 10 časova
Fejsbuk strana Kulturnog centra

Svake subote u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održava se dečji onlajn program. Program se organizuje sa osnovnim ciljem sagledavanja velikog broja pitanja i pružanja odgovora kroz niz praktičnih saveta koji su važni za razvoj deteta i pomažu roditeljima u njihovom odrastanju. Radionice su kreativne i edukativne i pored savladavanja niza veština pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, istorije grada, zdravlja i opšte kulture.

Predviđen raspored održavanja radionica:

Subota, 2. april
– Škola računara „Nimiko„
„Kako pametno koristiti Internet„

Subota, 9. april
– Radionica sa Jasminkom Petrović na temu filma „Leto kada sam
naučila da letim„

Subota, 16. april
– „Čitanjac sa bibliotekarima“

Subota, 23. april
– Logopedska radionica sa Donom Podunavac

Subota, 30. april
– Radionica robotike

Podsetnik
U toku trajanja elektronskog dečjeg programa predviđeno je neki od učesnika, prateći onlajn program KCZR, ukoliko žele, snime svoj video zapis na osnovu datih uputstava i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najuspešnije učesnike očekuju vredne nagrade. Video prilozi šalju se na elektronsku adresu: nikoleta@kczr.org

Pokrovitelji programa su: Grad Zrenjanin, „Persu marketi“ i prodavnica sportske opreme i rekvizita „Ajron“ (Iron.)

 

 

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.