Sport- Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira “Igrajmo za 16” u Zrenjaninu je ekipa Fakulteta za menadžment. Oni su u finalnom meču sa 5:1 savladali ekipu JKP “Vodovod i kanalizacija” inače, prošlogodišnjeg pobednika.

Pehar pobednicima je uručio Simo Salapura, pomoćnik Gradonačelnika Zrenjanina, a medalje za pobednike je uručila Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina.

 

 

Ekipa Fakulteta za menadžment nastavlja takmičenje u Beogradu u okviru grupe “Gradovi” gde će predstavljati Zrenjanin. Turnir na kome učestvuju još Subotica, Požarevac, Bor, Kragujevac, Niš, Vrnjačka Banja i Šabac je na programu 31. marta i 1. aprila.

Parovi su već poznati, ekipa iz Zrenjanina će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe iz Vrnjačke Banje. Pobednik ide direktno dalje, a poraženi ima šansu za popravni kroz baraž. Veliku pomoć turniru u Zrenjaninu i čuvanju sećanja na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. na svoj način su pružili lokalni, regionalni i nacionalni mediji, kojima se organizatori ovom prilikom posebno zahvaljuju.

Organizatori ovogodišnjeg turnira su bili Grad Zrenjanin, Sportski savez, JU “Sportski objekti”, Kancelarija za mlade i Dopisništvo RTS-a.