Zrenjanin- Pogledajte kompletan program Kulturnog centra za april:

UTORAK, 3. APRIL

TRIBINA

U maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 19 časova u utorak, 3. aprila biće održana tribina – „Istorija Kikinde između dva svetska rata“. Uvodničar je Marko Milošev, istoričar a moderator tribine je Miroslav Samardžić.

 

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. APRIL

CIKLUS  „ŠEKSPIR NA FILMU“

FILM: „JULIJE CEZAR“

U toku aprila u maloj sali Kultunog centra Zrenjanina u terminu od 20 časova, svake srede i četvrtka  emitovaće se filmovi inspirisani delima Vilijama Šekspira u okviru  ciklusa pod nazivom: „Šakspir na filmu“.  U sredu, 4. i četvrtak, 5. aprila na repertoaru je filmski klasik „Julije Cezar“/Julius Caesar, američki film iz 1953. godine u trajanju od 121’. Film je zasnovan na istoimenoj Šekspirovoj predstavi, režirao ga je Džozef L. Mankevic dok glumačku ekipu čine: Marlon Brando, Džejms Mejson, Džon Gilgud i dr. Ulaz na projekcije je besplatan.

 

ČETVRTAK, 5. APRIL

IZLOŽBA IVANE IVANOVIĆ „INTERPRETACIJA ŽIVOTA KROZ KOLORIT SVETLOSTI“

(Izložba u trajanju od 5. do 20. aprila)

Izložba „Interpretacija života kroz kolorit svetlosti“ Ivane Ivanović biće otvorena u četvrtak, 5. aprila u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u 19 časova.

Temu ove izložbe predstavlja omaž, finskom umetniku (Oive Toike), interpretiran kroz kolorit svetlosti kao simbola života. Količina detalja i kompatibilnost boja apsolutno očaravaju svojom finom utkanošću. Korelacija svetla i prozračnosti reprodukovana na platnu ovekovečuje trenutak zadržavanja života kroz svojevrstan umetnički opus finskog umetnika Oive Toike. Nedostatak svetlosti u Finskoj umetnik kompenzuje kroz staklo, koje kao element ima magičnu moć transmitovanja svetlosti.

Pristup posmatrača materijalu, u ovom slučaju staklu, predstavlja instrument izražavanja nematerijalnosti. Difuzijom i refleksijom svetlosti, staklo apstrahuje umetnost. Transparentnost, kolorit i detalji koji daju dubinu i jedinstvenost svakoj skulpturi predstavljaju neverovatnu moć umetnikovog umeća oblikovanja duvanog stakla. Dakle, cilj se ogleda u prikazu celine satkane od mnoštva detalja, kompatibilnih kolorita koji stvaraju nematerijalno, odnosno daju život materijalnom.

Ivana Ivanović, rođena je 1991. godine u Beogradu. Zvanje akademskog umetnika stekla je 2014. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu. Tokom svog umetničkog usavršavanja imala je priliku da učestvuje na izložbama „Zemunski salon” (Beograd, 2017), „Mala grafika” (Novi Sad, 2017), „31. Oktobarski likovni salon” (Kovin, 2017), „Žene slikari” (Majdanpek, 2016), „13. Međunarodno bijenale umetnosti minijature” (Gornji Milanovac, 2016), „Mala Grafika 2015/2016” (Beograd, 2016), Muzej primenjenih umetnosti (2014) i Mixer festival (2012). Najznačajniju nagradu osvojila je u Holivudu (II mesto), kao i Beogradu (I mesto) na konkursu „Young Creative Chevrolet” (2012). Svoju karijeru nastavlja da gradi kroz medije kao što su slikarstvo, grafika i fotografija.

 

 

ČETVRTAK, 5. APRIL

KONCERT KLASIČNE MUZIKE

          KONCERT LJUBOMIRA MIHAILOVIĆA

          VEČE BAHOVE MUZIKE

Koncert violiniste Ljubomira Mihailovića biće održan u četvrtak, 5. aprila u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Na repertoaru su dela Johana Sebastijana Baha. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan. Koncert se organizuje u saradnji Kulturnog centra i Narodnog muzeja Zrenjanin.

Biografija

Ljubomir Mihailović (1962.) diplomirao je u klasi profesora Rajka Dojčinovića na FMU. Magistarske studije je završio na Akademiji Umetnosti u Novome Sadu u klasi profesora Dejana Mihailovića. Usavršavao se i u klasi profesora Igora Ozima na „Hochschule für Music“ u Kelnu. Koncertnu karijeru započinje sa osam godina kada je održao prvi solistički koncert. Dobio je više prvih nagrada na takmičenjima u zemlji. Na međunarodnom konkursu „Jaroslav Kocijan“  u, tadašnjoj, Čehoslovačkoj osvojio je drugu nagradu. Održao je brojne resitale i nastupao kao solista sa brojnim domaćim i stranim simfonijskim orkestrima (Beogradskom folharmonijom, Zagrebačkom filharmonijom, Orkestrom Vojske Jugoslavije, orkestrom FMU. Orkestrom RTB, Orkestrom iz Osijeka. Bio je i koncert-majstor  beogradskog kamernog orkestra „Sinfonijeta“.

Od 1994. do sada, svirao je, kao solista i koncert-majstor, sa Kelnskim Kamernim Ansamblom preko 400 koncerata širom Nemačke, Francuske, Švajcarske i Španije. Nastupao je još i u Grčkoj, Austriji, Peruu, Sovjetskom Savezu, Portugaliji i  Izraelu. Kao solista sa kamernim orkestrim „Mastori gudači“ pod vođstvom profesora Dejana Mihailovića snimio je kompakt disk „Četiri godišnja doba“ Antonija Vivaldija u izdanju MDM iz Kelna. Kao profesor violine, pokazao je zapažen uspeh u radu sa studentima, što potvrđuju brojni javni nastupi i položene audicije za ugledne orkestre u zemlji i inostranstvu. Značajne su i druge pedagoške aktivnosti Ljubomira Mihailovića, kao npr. majstorski kursevi, članstvo u žirijima na takmičenjima violinista..Ljubomir Mihailović je zaposlen kao vanredni profesor na FMU u Beogradu.

 

Program koncerta

J. S. Bah – svite za čelo (transkripcija za violinu)

 

Svita br 1 D-Dur

 

Preludio

Allemanda

Corrente

Sarabanda

Minuetto I Minuetto II

Giga

 

Svita br.2 a-moll

 

Preludio

Allemanda

Corrente

Sarabanda

Minuetto I Minuetto II

Giga

 

Svita br.3 G-Dur

 

Preludio

Allemanda

Corrente

Sarabanda

Bourree I Bourre II

Giga

 

 

UTORAK, 10. APRIL

TRIBINA

U utorak, 10. aprila u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održana tribina – „Savremena umetnost korist i štete“. Uvodničar je mr Milutin Mićić, akademski slikar. Moderator je Miroslav Samardžić.

 

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. APRIL

CIKLUS  „ŠEKSPIR NA FILMU“

FILM: „ROMEO I JULIJA“

U sredu, 11 i četvrtak, 12. aprila u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova prikazuje se film: „Romeo i Julija“/Romeo and Juliet – romantična drama iz 1968. godine. Režija: Franco Zeffirelli. Glavne uloge: Leonard Whiting, Olivia Hussey, John Metnery, Michael York i dr.

Reč je o filmskoj adaptaciji čuvene, tragične, Šekspirove priče o ljubavi. Film se smatra jednom od najboljih ali i komercijalno najuspešnijih filmskih adaptacija šekspirovih dela, dobio je brojne pohvale od strane kritike i osvojio Oskara za najbolju kostimografiju i fotografiju. Film je urađen u britansko-italijanskoj koprodukciji. Snimljen je 1968. g. i traje 138’. #Ulaz na projekcije je besplatan.

NEDELJA, 15. APRIL

POSETA JDP  PREDSTAVA „MESEC DANA NA SELU“

Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Jugoslovenskom dramskom pozorištu na predstavu „Mesec dana na selu“. Predstava je urađena u režiji Ive Milošević. Igraju: Mirjana Karanović, Svetozar Cvetković, Marko Janketić i dr. Polazak za Beograd je ispred Kulturnog centra u 17 časova. Cena: 1500 dinara.

 

PONEDELJAK, 16. APRIL

TRIBINA

Tribina  „Istine i laži o Bio-vinima“ biće održana u ponedeljak, 16. aprila u maloj sali Kulturnog centra. Uvodno izlaganje će održati Šandor Šomođi iz zrenjaninskog Kluba vina. Tribina počinje u 19 časova.

 

UTORAK, 17. APRIL

TRIBINA

Tribina – „Enigma Rumunija 1914-1920.“ biće održana u utorak, 17. aprila u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Uvodničar je mr Petar Jakšić, istoričar a moderator Miroslav Samardžić.

 

UTORAK, 17. APRIL

KOMEDIJA   „KRČMARICA MIRANDOLINA“

Pozorišna komedija „Krčmarica Mirandolina“ biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 17. aprila. Reč je o adaptiranoj komediji čuvenog italijanskog komediografa iz 18. veka – Karla Goldonija koja je urađena u režiji Juga Radivojevića. Igraju: Andrija Milošević, Goran Jevtić, Nenad Nenadović, Katarina Žutić, Andrijana Oliverić, Jelena Trkulja, Uroš Jovčić i Igor  Damnjanović.  Predstava počinje u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 dinara. Dodatne informacije: 566-712.

 

O predstavi

Mirandolina je priča o neodoljivoj krčmarici, o ženi koja svojom harizmatičnošću osvaja muškarce, zavodi ih, sukobljava, dovodi ih do ruba egzistencije i do emotivnih slomova. Priča o dominantnom ženskom principu, o snazi ženske senzualnosti i erotike, o snazi ženskog uma i nepogrešivoj taktici u osvajanju i najtvrđih muških srca. Mirandolina predstavlja prototip žene koja koristeći svoje vrline, kako mentalne tako i telesne, koncipira svet oko sebe onako kako ona to sama želi, određujući sudbine brojnih muškaraca koji za njom gube glavu. Priča o manipulaciji emocijama od strane racionalne i prema emotivnom muškom svetu surove i beskompromisne žene, sa ciljem da ženski princip nadvlada muški i da žena postane vladar naizgled jačem muškom principu.

 

 

SREDA, 18. I ČETVRTAK, 19. APRIL

CIKLUS  „ŠEKSPIR NA FILMU“

FILM: „OTELO“

Film: „Otelo“/Othello iz 1952. godine urađen u režiji Orsona Velsa, koji je i nosilac glavne filmske uloge biće emitovan u sredu, 18. i četvrtak, 19. aprila u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Reč je o američko-francusko-italijansko-marokanskoj kooprodukciji istoimene Šekspirove tragedije. Osnovna karakteristika filma filma je značajno skraćivanje radnji u odnosu na Šekspirov predložak te je film jedna od najkaračih adaptacija šekspirovih dela a kako se navodi – privukao je i pažnju neobičnim stilom režije inspirisan nemačkim eksprezionizmom u kojoj je Vels potražio osnovu…

 

PETAK, 20. APRIL

IZLOŽBA DOBRIVOJA RAJIĆA  RADOVI IZ CIKLUSA – „UNUTRAŠNJA SLIKA“

Dobrivoj Rajić, akademski slikar, zrenjaninskoj publici će predstaviti svoje radove od 20. aprila do 10. maja u okviru izložbene postavke – ciklusa radova pod nazivom:  „Unutrašnja slika“. Svečano otvaranje izložbe je u petak, 20. aprila u 19 časova u Kulturnom centru Zrenjanina.

Predmet rada su slike na test liner podlozi rađene u kombinovanoj tehnici, formata 130x200cm. Svaka pojedinačna slika nosi naziv Unutrašnja slika i označena je rednim brojem. Svi radovi su nastali tokom 2016/17 godine.

Dobrivoje Rajić je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 1982. na odseku za slikarstvo u klasi profesora Boška Petrovića – Jovana Rakidžića  a crtanje kod profesora Milana Stanojeva.

Član ULUV-a (Udruženje Likovnih Umetnika Vojvodine) od 1983. Status samostalnog umetnika stekao 1987. Dobitnik je više značajnih nagrada i priznanja. Ostvario je preko 50 samostalnih izložbi. Kao dugogodišnji spoljni saradnik Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture (u Petrovaradinu) učestvovao na poslovima konzervacije i restauracije nacionalnih kulturnih dobara u zemlji. Živi i stvara u Novom Sadu.

 

PETAK, 20. APRIL

PREDAVANJE

U petak, 20. aprila u maloj sali Kulturnog centra biće održano predavanje na temu: „Životne informacije i zdravlje“. Predavanje počinje u 19 časova a predavač je Akademik Prim. dr med. Boro M. Vujasin.

 

 

PETAK, 20. APRIL

KONCERT – A WEILL AGO   ELEKTROAKUSTIČNI KABARE

U Salonu Narodnog muzeja u petak, 20. aprila biće održan elektroakustični kabare – koncert A Weill Ago. Koncert počinje u 20 časova. Uz muziku Kurta Vajlda i Ane Gnjatović nastupaju Tijana Đurić – sopran, Ana Gnjatović – glas/elektronika i Miloje Veljić na klaviru. Koncert organizuju Kulturni centar i Narodni muzej Zrenjanina. Ulaz je besplatan.

Nakon  odlično  primljenih  premijernih  izvođenja  u  Parizu  i  Beogradu, elektroakustički  kabare  Ane  Gnjatović   izveden je i u Podgorici a 20. aprila njegovo izveđenje je zakazano u Zrenjaninu. Program  za  sopran,  klavir  i  elektroniku inspirisan je ličnošću i muzikom Kurta Vajla. Vajlove pesme, ali i glasovi Lote  Lenja,  Bertolta  Brehta,  Danila  Kiša…,  zvuci  detinjstva  i  zvuci  rata, arhivski  snimci  i  lična  istorija,  javljaju  se,  prelamaju  i  naslojavaju  kroz pevane,  govorene,  snimljene  i  semplovane odlomke.  Tako  izgrađen elektroakustički  sloj  Ane  Gnjatović  kontekstualizuje  i  komentariše Vajlove  pesme  koje  sopran  Tijana  Đuričić  izvodi  uz  klavirsku  pratnju Milivoja Veljića. Zajedno, ova dva sloja sklapaju kabaretski gorko-sladak zvučni narativ o umetnosti i odgovornosti.

 

BIOGRAFIJE UMETNIKA

Ana  Gnjatović  (Beograd,  1984)  komponuje  akustičnu  i  elektroakustičnu  muziku sakupljajući  i  kombinujući  pronađene  objekte,  dela,  koncepte  i  ideje  pogodne  za prevođenje,  ozvučavanje,  generalizaciju  i  interpretaciju.  Diplomirala  je  na  Odseku  za kompoziciju Fakulteta muzičke umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu 2008. godine. Doktorske studije završila je na istom odseku 2017. godine.  Pohađala je brojne majstorske radionice kompozicije i improvizacije, usavršavajući se kod kompozitora i pedagoga poput  Žorža  Apergisa,  Haje  Černovin,  Brajana  Fernihaua,  Beata  Furera,  Luja  Andrisena,  Georga Fridriha Hasa, Ivana Fedelea… Kompozicije Ane Gnjatović izvođene su širom Evrope, u SAD, Izraelu  i  Japanu,  i  bile  su  na  programima  festivala  kao  što  su  Međunarodna  tribina kompozitora,  Mokranjčevi  dani,  KoMA,  Međunarodni  festival  Čembalo    živa  umetnost, Međunarodni  festival  harfe,  Wratislavia  cantans  (Poljska),  Culturescapes  (Švajcarska), Festival  de  Wallonie  (Belgija),  Espressivo  (Crna  Gora),  Međunarodni  muzički  festival Ankara (Turska), Muslab (Meksiko), Matera INtermedia (Italija). Dobitnik  je  više  stipendija,  nagrada  i  priznanja.  Na  predlog  Jugokoncerta  u  sezoni 2013.  je  predstavljala  Bemus  festival  u  programu  saradnje  evropskih  muzičkih  festivala MusMA    Music Masters on Air; poručeno delo Balance    lostza kamerni hor (12 pevača). Kompozicija  je  izvedena  i  snimljena  na  više  evropskih  festivala,  u  Poljskoj,  Belgiji, Švajcarskoj  i  Turskoj,  a  uvrštena  je  i  u  program  Međunarodnog  takmičenja  za  horske dirigente Towards Polyphony u Vroclavu 2015. godine, kao jedna od zadatih kompozicija u završnoj  rundi  takmičenja.  Dobitnik  je  nagrade  Fonda  Josip  Slavenski  Fakulteta  muzičke umetnosti za kompoziciju Moj plišani oklop za kamerni orkestar (2010), III nagrade 7. preart  takmičenja  za  mlade  kompozitore  iz  Jugoistočne  Evrope  za  kompoziciju  Phillody. Quiescenceza kamerni ansambl (Švajcarska, 2013), i finalista je 4. Međunarodnog bijenala savremene  muzike  u  Kopru  (Slovenija,  2014)  sa  kompozicijom  Silent  Strokes  and  Indoor Clouds.  Zaposlena  je  kao  nastavnik  u  zvanjuvanrednog  profesora  na  Fakultetu  umetnosti Priština-Zvečan  Univerziteta  u  Prištini.  Predaje  i  na  programu  doktorskih  studija

Višemedijske  umetnosti  Centra  za  interdisciplinarne  studije  Univerziteta  umetnosti  u Beogradu.

Tijana  Đuričić  (1983)  sopran,  učila  je  solo-pevanje  na  FMU  i  FILUM-u  u  klasama  prof. Kitanovskog  i  prof.  Bakočević.  Doktorand  je  savremene  transdisciplinarne  humanistike  i teorije  umetnosti  i  medija.  Eksperimentiše  na  polju  zvuka  i  ispituje  odnos  telo-prostorglas.Od bogate muzičke posvećenosti ovog soprana ističu se prve nagrade na takmičenjima: Vojislav Vučković, Laza Jovanović i Nikola Cvejić kao i debitantska uloga Stanke (Stanislav Binički: Na uranku) u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu. Koncertirala je intenzivno, 70  samostalnih  i  100  zajedničkih  koncerata  u  Srbiji,  Hrvatskoj,  Bosni  i  Hercegovini, Makedoniji, Italiji, Francuskoj, Nemačkoj i Japanu. Pored projekata Šuman i njegovi dvojnici, Hajdn  u  Londonu,  Eternal  Pučini,  KIBOU,  EU  Play,  Savremena  muzika  Srbije  i  Japana, Pozorište  na  gradilištu,  predstavila  je  savremenu  srpsku  muziku  premijerno,  u  Tokiju  i Nagoji,  2013.  Zajedničkim  projektom,  Sound  Clothes,  u  okviru  Nacionalne  postavke  Srbije na  Praškom  kvarijenalu  2015.  osvaja  zlatnu  medalju  za  uspostavljanje  dijaloga.  Tokom 2015.  izvodi  songove  Kurta  Vajla  za  glas  i  klavir  u  formi  kabarea  „Weill  for  a  Peny“. Naredne dve godine posvećuje svetskoj turneji kabarea  Speak  low  sa Irinom Naumovskom, klavir i Aleksandrom Budimirom, harmonika. Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja  Republike Srbije, premijerno izvodi elektroakustički kabare Ane Gnjatović   „A Weill  Ago“u  Parizu  2017.  Diskografski  opus  započela  je  snimkom  dela  Đure  Živkovića  „I shall  contemplate“.  Članica  je  Udruženja  muzičkih  umetnika  Srbije.  Predaje  u  zvanju docenta  na  Novoj  akademiji  u  Beogradu  i  na  FTN u Novom  Sadu. 

Milivoje  Veljić  je  diplomirao  na  Katedri  za  klavir,  doktorirao  na  Katedri  za  kamernu  muziku,  a  zaposlen  je  na  Katedri  za  solo  pevanje  FMU  u  Beogradu,  u  zvanju  višeg  umetničkog  saradnika.  Sviranje  klavira  učio  je  kod  Svetlane  Milošević,  Mirjane  Žiravac  i Branke Žiravac, u čijoj klasi je maturirao u Srednjoj muzičkoj školi ,,Dr Vojislav Vučković”. Diplomirao je 2007. godine u klasi prof. Lidije Stanković. Dobitnik je nagrade Fakulteta iz Fonda  Jelene  Pavlović  za  najboljeg  diplomca  Katedre  za  klavir.  Usavršavao  se  u  oblasti kamerne muzike, kod profesora Jasne Tucović i Miloša Petrovića. Doktorirao je 2014.  pod mentorstvom  prof.  Ljudmile  Gros-Popović,  na  temu  muzike  Sergeja  Rahmanjinova  za klavirska  dua.  Od  2009.  godine  je  umetnički  saradnik  u  klasama  prof.  emeritus  Biserke Cvejić  i  redovnog  profesora  Nikole  Kitanovskog.  Od  samog  početka  svog  profesionalnog angažovanja na FMU aktivno učestvuje u ciklusu koncerata „Put ka Belkantu“, pri čemu je, koncertirajući  sa  studentima,  nastupio  u  više  od  dvadeset  gradova  Srbije.  Bio  je  zvanični pijanista 43. međunarodnog takmičenja Muzičke omladine Beograda, tri festivala „Obzorja na  Tisi”  u  Novom  Bečeju,  dva  međunarodna  takmičenja  solo  pevača  „Lazar  Jovanović”  u Beogradu,  kao  i  međunarodnog  takmičenja  „Nikola  Cvejić”  u  Rumi.   Član  je  UMUS-a (Udruženje muzičkih umetnika Srbije) i MOTO-a. Osnovao je duo SHAKE & SPEAR, ansambl koji neguje srpsku muziku i približava je strancima na upečatljiv način, kroz stihove i rime na engleskom jeziku.

 

 

UTORAK, 24. APRIL

TRIBINA

U utorak, 24. aprila u maloj sali Kulturnog centra biće održana tribina – „Kako lečiti krvni pritisak“. Uvodničar je specijalista internista i kardiolog Miroslav Radović – vlasnik i direktor privatne poliklinike „Radović“. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova.

 

 

SREDA, 25. I ČETVRTAK, 26. APRIL

CIKLUS – „ŠEKSPIR NA FILMU“

FILM: „HAMLET“

U okviru ciklusa: „Šekspir na filmu“ u sredu, 25. i četvrtak, 26. aprila u Kulturnom centru Zrenjanina emituje se filmska drama – „Hamlet“.

Britanska adaptacija Šekspirove tragedije i prvi britanski film koji je osvojio Oskara za najbolji film a Lorens Olivije – Oskara za najboljeg glavnog glumca. Lorens Olivije potpisuje i režiju filma koji je snimljen 1948. U trajanju od 155’. U ostalim ulogama igraju: Bazli Sidni, Ajlin Herli, Norman Vuland i dr. Film se emituje u maloj sali od 20 časova. #Ulaz je besplatan.

 

 

PETAK, 27. APRIL

KONCERT SERGEJA ĆETKOVIĆA

Nova koncerta turneja – Live Tour , pop pevača Sergeja Ćetkovića pod nazivom  „Moj svet“, obradovaće  Zrenjanince i Zrenjaninke,  njegovim  nastupom na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 27. aprila. Koncert počinje u 20 časova. Kompleksna muzička karijera, bogata diskografija sa sedam objavljenih albuma, prepoznatljiv vokal, emotivni tekstovi i muzika posvećena ljubavi su ono što određuju ovog muzičara. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara. Dodatne informacije: 566-712.

 

 

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.