MARKO ŠIJAN POSLANIK SRPSKE NAPREDNE STRANKE U SKUPŠTINI APV

Politika- Na jučerašnjoj 20. po redu sednici Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine predsedniku Saveta za pravna pitanja Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Marku Šijanu, kandidatu sa Izborne liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje, zvanično je počeo poslanički mandat.

Dosadašnje iskustvo u političkom životu, ali i u oblasti prava poslanika Marka Šijana kvalifikovali su upravo za ovaj poziv, što jasno pokazuje da je Srpska napredna stranka spremna da ulaže u mlade ljude, ali i da im omogući da svoje znanje, iskustvo i umeće stave u službu svojih sredina i na najbolji način zastupaju interese svojih sugrađana. Primer poslanika Šijana jasno pokazuje da je Srpska napredna stranka politička organizacija koja istovremeno ulaže u mlade ljude i pruža im šansu da svoje ideje pretoče u konkretna dela koja će dodatno doprineti njihovom ličnom, ali i unapređenju društveno-socijalnog života građana Zrenjanina, Vojvodine i Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke izražava veliko zadovoljstvo što će Zrenjanin u pokrajinskom parlamentu, pored poslanice Stojanke Lekić i poslanika Predraga Matejina, Darka Bađoka i Aleksandra Farkaša, zastupati i poslanik Šijan.

Želimo da mladi i uspešni ljudi budu vidljivi i adekvatno uključeni u rad najviših državnih institucija, da steknu novo znanje i budu kvalitetan stub društva u kojem će se buduće generacije školovati, zapošljavati i zasnivati svoje porodice.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap