Politika- Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da su zrenjaninski naprednjaci još pre šest godina obećali brzo rešavanje problema pijaće nove. Nažalost, ni 2018. godine ovaj problem nije rešen.

Svedoci smo nestručnosti, nemara i bahatosti u procesu rešavanja problema pijaće vode. Oni koji su zaduženi za poštovanje zakona, zaboravili su da pročitaju zakone, pa postrojenje za preradu vode ne može da bude pušteno u rad.

Javnost postavlja pitanje, da li je to učinjeno slučajno ili sa namerom? Od obećanja o besplatnoj fabrici vode došlo se do milionskih troškova i do cifre od  8 miliona evra koje grad mora da plati kompaniji “Zillio“.

Građani Zrenjanina će po svemu sudeći posle ovakvih poduhvata lokalnih vlasti plaćati najskuplju vodu u Srbiji. Ovaj nemar odgovornih najviše će osetiti građanke i građani Zrenjanina. Tradicionalno!  Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se odbornici Skupštine grada Zrenjanina upoznaju sa svim novonastalim detaljima u procesu rešavanja problema pijaće vode. Javnost ima pravo da zna- istakao je  Aleksandar Marton odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodini  u Skupštini grada Zrenjanina.