Sport- U okviru prvog kola kupa FSP „Zrenjanin“   pred oko 200 gledalaca, Vojvodina  iz Perleza ugostila je FK Radnički  i iznenadila srpskoligaša sa Begeja ostvarivši pobedu  rezultatom 1:0.

Početak utakmice kao i ostatak prvog poluvremena protekao je u dosta tvrdoj igri na obe strane, jedinu šansu imali su fudbaleri Radničkog, kada  je Dačaj na dodavanje Krstinića sa 20 metara poslao loptu  tik iznad prečke golmana Magde.

U drugom poluvremenu na samom početku u 50. minutu, nakon kornera koji je izveo Živanov, mogao je Džajski glavom da matira Radovića, ali je lopta završila malo iznad prečke. Sudija Ristić u 70. minutu nakon intervencije Radovića nad Džajskim u petercu pokazuje na belu tačku. Malbaški rutinski postiže gol i dovodi svoju ekipu u vođstvo od 1:0. Trener Tošić pojačao je napad nakon primljenog gola ubacivši Milivojeva, ali rezultat je ostao nepromenjen do kraja utakmice.

FK Vojvodina 1928: Magda, Ješić, Rudić, Stanojević, Živanov, Kalajdžija, Ninić, Malbaški, Erceg, Bogdanović, Džajski. Zamenici igrača: Srdanov, Knežević, Lazarević, Divnić, Juhas i Petrović. Trener: Guteša Marko.

FK Radnički: Radović, Petrov, Bjelica, Jovanov, Rudan, Krstinić, Dačaj, Dučić, Knežević, Šarenac, Zakić. U igru su još ulazili: Matić, Radosavljević i Milivojev. Trener ekipe : Darko Tošić.