Direktor JKP “ Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin Zoran Protić danas je u prisustvu mnogobrojnih zvanica, otvorio poslovni objekat u ulici Bratstva-Jedinstva broj 33a u Mužlji, u kome se na jednom mestu nalaze cvećara „Narcis“, prodavnica pogrebne opreme i naplatna služba -blagajna na kojoj građani mogu da plate račune za komunalne usluge (smeće i vodu) i naknadu za korišćenje grobnog mesta bez provizije.

 

 

 

-JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin prevashodno se bavi pružanjem uslug i zbog toga nam je  izuzetno važno da korisnici budu zadovoljni i sa njihovim kvalitetom. S obzirom da je gradsko naselje Mužlja dosta  veliko odlučili smo da otvorimo poslovni objekat u kom će građani Mužlje na jednom mestu moći da kupe cveće, plate račune za komunalne usluge i naknadu za korišćenja grobnog mesta bez provizije i za slučaj smrti člana porodice kupe pogrebnu opremu i završe sve poslove vezane za pogrebni sprovod  na jednom mestu- rekao je Zoran Protić direktor JKP „Čistoća i zelenilo“.

-U svom radu konstantno težimo da što više približimo rad našim korisnicima i da kvalitet u prižanju usluga  podignemo na još viši nivo. Naši korisnici su naši  i najvažnijikritičari i zbog toga treba da uvažavamo i njihove sugestije bilo da su pozitivne ili negativne, jer najbolje znaju šta je to potrebno u radu da promenimo kako bi interaktivna komunikacija bila još bolja na obostrano zadovoljstvo. Otvaranjem poslovnih prostorija omugćićemo stanovnicima Mužlje  da dolaskom na jedno mesto mogu sve da završe napočev od kupovine  rezanog i saksijskog cveća do plaćanja računa, tako da zbog toga neće morati dolaziti u grad- rekla je Danijela Tančić referent marketinga JKP „Čistoće i zelenilo“.

 

 

 

Radno vreme cvećare „Narcis“ i prodavnice pogrebne opreme radnim danima i subotom u periodu od 7 do 20 časova, a naplatne službe radnim danima od 8 do 16 časova. Kontakt telefon 023/600-792.

Radno vreme cvećare za vreme praznika:

1. maj   ne radi

2. maj  radi u periodu  od 8 do 16 časova