Sport- Futsaleri SAS-a u okviru 20. kola Druge Futsal lige pred oko 200 gledalaca u Kristalnoj dvorani ostvarili su pobedu nad ekipom Požarevca rezultatom 5-3.

Zanimljiv duel na Begeju u kojem su gosti, preko Vlade Simića, poveli u šestom minutu, a Delić poravnao u 13, iz kaznenog udarca. Iskusni Jovan Blažić, koji igra 13. sezonu za „sasovce“, doneo je prednost zrenjanincima, ali je Randjelović uspeo da izjednači.

Prevagu u koristi domaćih činio je Ivan Vukoje. Postigao je dva veoma lepa pogotka, sa distance. Prvo je u 19 minutu doneo novo vodjstvo domaćem timu, da bi, na otvaranju drugog dela, uvećao prednost na 4:2.
Imao je tim sa Begeja prilike da osigura pobedu ranije, ali nije iskoristio šanse i Radojičić je uspeo da smanji prednost. Nadu Požarevljanima ugasio je mladi Radenković, pogotkom u 33 minutu, a Delić je, u poslednjem minutu, promašio drugi penal za domaći sastav i ostalo je, zasluženih – 5:3.

SAS: RODIĆ, VUKOJE, ŽIVANOV, ARANITOVIĆ, RADENKOVIĆ, Jevremov, Delić, Mandić, Životin, Škorić, Blažić, Čigoja, Milićev .

POŽAREVAC: TODOSIJEVIĆ, RADOJIČIĆ, DRAKULIĆ, GOSTOJIĆ, JOVANOVIĆ, Milovanović, Djordjević , V. Simić, Jeremić, Randjelović, N. Simić, Radisavljević, Jović, Milašinović.

 

Tekst: Budimir Cvijetić