Zrenjanin- U nedelju je u Novom Bečeju održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Na ovom takmičenju je učestvovalo 6 takmičara iz KK Zrenjanin. Najviše uspeha je imao Salapura Đorđe koji je osvojio 2 zlatne medalje u konkurenciji seniora i mlađih seniorau kategoriji -75kg. Zlatna je bila i Milovanović Anja u konkurenciji juniorki -53kg koja je pokazala zavidnu formu za nastavak sezone. Čak 4 takmičara su se po prvi put oprobala u
kadetskoj konkurenciji. Medalje i to bronzane su osvojili Prica Vuk i Rakić Marko u kategoriji -63kg, dok su Radosavljević Jelena i Milosavljević Matija izgubili u kvalifikacijama.

Tradicionalni veoma kvalitetni međunarodni turnir “Zlatni pojas Čačka” je održan ovog vikenda na kome su učešće uzeli takmičari iz 6 zemalja.

KK Zrenjanin je učestvovao sa 5 takmičara u konkurenciji pionira i nada. Najviše je pokazala Marina Oro koja je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji ženskih nada 2005 -39kg. Raduje nas dobar nastup Marinejer nju uskoro očekuje Balkanski šampionat za decu koji će se održati u Beogradu. Bronzanu medalju je osvojila Radojčin Jelena u konkurenciji nada 2006 -45kg. Bogdanović Mihajlo, Stojković Bojan i Kerčov Veljko su ovog puta izgubili u kvalifikacijama.

Izvor:Karate klub Zrenjanin