Zrenjanin- Tokom dvodnevnog programa festivala koji se održao u prostorijama Kulturnog centra Zrenjanina i u Plankovoj bašti, održan je bogat program kojem je prisustvovalo preko 500 ljudi.

 

PREDAVANJA, RADIONICE, PROGRAM ZA DECU

 

U Maloj sali Kulturnog centra održano je ukupno 15 predavanja, od kojih su tri bila interaktivna. To su Gong kupka, Rekonekcija i Budistička meditacija. Ova tri predavanja su ujedno izazvala i veoma veliko interesovanje i okupila velik broj posetioca.

 

Ipak, najposećenije bilo je predavanje o Majanskom kalendaru na kojem je prisustvovalo gotovo 60 ljudi i koje je prisutnima donelo veoma interesantne ali i korisne informacije, kao i dosta smeha, malo muzike i zvuka zvečki i školjki i sjajnu energiju.

 

U parku su se odvijale aktivnosti poput Himalajske, Vinjasa i Kundalini joge, streličarstva i masaže, a najposećenija je bila Taj Či radionica, sa preko 40 vežbača.

 

ŠTANDOVI

 

Osim aktivnosti, u Plankovoj bašti se nalazilo i 17 punktova/štandova sa promotivnim materijalom i/ili interaktivnim programom. Veliku pažnju su izazvali interaktivni štandovi na kojima se izvodila rekonekcija i praktikovala Bars tehnika. Bilo je prisutno i zrenjaninsko udruženje za brigu o životinjama BETA koje je prikupljalo donacije za napuštene životinje o kojima brinu.

 

UKUPNA POSEĆENOST

 

Ceo događaj izgledao je veoma prijatno i šareno, atmosfera je bila opuštena i s dobrom vibracijom. Organizatori su zadovoljni odazivom Zrenjaninaca koji su posetili Festival, tako da možemo očekivati da ovo dešavanje postane jedan od brendova našeg grada.

Ukupna posećenost je procenjena na preko 500 osoba.