Kompanija Gomex uz veliki broj popusta i akcija slavi 23. rođendan

Zrenjanin- Kompanija Gomex tradicionalnim akcijama, popustima, promocijama, degustacijama, kao i poklonima za kupce danas obeležava 23. rođendan.

 

-Gomex je počeo davne 1995. godine sa tri zaposlena, da bi dvadeset i tri godine kasnije postala  kompanija koja ima blizu 1800 zaposlenih, 170 maloprodajnih objekata koji pokrivaju teritoriju Vojvodine, Beograda i Mačve. Želja nam je da do kraja 2018. godine prerastemo u nacionalni trgovački lanac, svi uslovi za to su ispunjeni i sasvim sam siguran da će  taj plan biti ostvaren. Daveset tri godine kompanija Gomex ima isključivo liniju uspeha, sve ono što zacrtamo mi  ostvarimo i upravo postojanje kompanije dvadeset tri godine je najbolji dokaz- rekao je Nedeljko Golušin i istakao da najveću zahvalnost postojanja kompanija Gomex duguje potrošačima bez kojih kompanija ne bi bila ovako uspešna.

-Drago nam je da možemo da kažemo da smo sa potrošačima prijatelji, da je interakcija koju kompanija ima sa njima nešto po čemu smo prepoznatljivi i da tokom ovih godina više od 99 posto sugestija, ideja i kritika koje smo dobijali od naših potrošača, uspeli smo da inplementiramo u naš sistem na taj način da poboljšamo njihovo uživanje tokom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Želja nam je  da zajedno sa potrošačima i u narednim godinama ovaj značajan datum obeležavamo  u divnoj atmosferi kao što je danas u supermarketu Gomex Total u Zrenjaninu, ali i u svim ostalim maloprodajnim objektima našeg lanca širom Vojvodine, Beograda, Mačve i nadamo se  do kraja godine i u centralnoj Srbiji- rekao je Golušin i istakao da je ono po čemu je kompanija Gomex jedinstvena je to da je Gomex jedini  rođendandžija koji ne dobija poklone, već te poklone deli.

 

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap