Zrenjanin- Kompanija Gomex tradicionalnim akcijama, popustima, promocijama, degustacijama, kao i poklonima za kupce danas obeležava 23. rođendan.

 

-Gomex je počeo davne 1995. godine sa tri zaposlena, da bi dvadeset i tri godine kasnije postala  kompanija koja ima blizu 1800 zaposlenih, 170 maloprodajnih objekata koji pokrivaju teritoriju Vojvodine, Beograda i Mačve. Želja nam je da do kraja 2018. godine prerastemo u nacionalni trgovački lanac, svi uslovi za to su ispunjeni i sasvim sam siguran da će  taj plan biti ostvaren. Daveset tri godine kompanija Gomex ima isključivo liniju uspeha, sve ono što zacrtamo mi  ostvarimo i upravo postojanje kompanije dvadeset tri godine je najbolji dokaz- rekao je Nedeljko Golušin i istakao da najveću zahvalnost postojanja kompanija Gomex duguje potrošačima bez kojih kompanija ne bi bila ovako uspešna.

-Drago nam je da možemo da kažemo da smo sa potrošačima prijatelji, da je interakcija koju kompanija ima sa njima nešto po čemu smo prepoznatljivi i da tokom ovih godina više od 99 posto sugestija, ideja i kritika koje smo dobijali od naših potrošača, uspeli smo da inplementiramo u naš sistem na taj način da poboljšamo njihovo uživanje tokom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Želja nam je  da zajedno sa potrošačima i u narednim godinama ovaj značajan datum obeležavamo  u divnoj atmosferi kao što je danas u supermarketu Gomex Total u Zrenjaninu, ali i u svim ostalim maloprodajnim objektima našeg lanca širom Vojvodine, Beograda, Mačve i nadamo se  do kraja godine i u centralnoj Srbiji- rekao je Golušin i istakao da je ono po čemu je kompanija Gomex jedinstvena je to da je Gomex jedini  rođendandžija koji ne dobija poklone, već te poklone deli.