Zrenjanin- Radnici Rasadnika JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kao i svake godine aktivno rade na prolećnoj sadnji cveća sa ciljem da naš grad izgleda što lepše i uređenije.

 

-Cveće će se saditi u gradskim lejama kako je to inače planom i programom predviđeno. Što se tiče asortimana, u gradskim lejama će se nalaziti cveće različitih vrsta. Da podsetimo građane, Rasadnik za sve posetioce otvoren je radnim danima i subotom u periodu od 7-15 časova. Naši građani osim velikog izbora sadnog materijala u “Čistoćinom” Rasadniku, uz kupovinu  mogu  dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka. Ako građani imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sadnje,  na raspolaganju im je naše ljubazno i stručno osoblje koje će im pomoći u odabiru sadnica i sadnog materijala, kao i svojim stručnim savetima – rekla je Danijela Tančić pr JKP”Čistoća i zelenilo”.

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107, svakog radnog dana i subotom, u periodu od 7-15 časova.