Sport-  Prava goleada fudbalera Radničkog odigrala se na stadionu kraj „Skrobare“ u okviru 28. kola Srpske lige, gde su domaći fudbaleri ubedljivo slavili rezultatom 8:1 protiv imenjaka iz Šida.

Poveli su gosti autogolom Bjelice u 4. minutu, ali nije trebalo dugo igračima Radničkog da preokrenu rezultat u svoju korist i već u 10. minutu Milivojev asistira za Lisičića, koji prebacuje loptu preko golmana Kolarevića za 1:1. Lisičić nakon dva minuta opet pogađa, ovog puta za  vođstvo  od 2:1, na asistenciju kapitena Grbića. U 25. minutu Krstinić pronalazi Matića, koji rutinski šalje loptu u gol za 3:1.

 

Već na samom startu drugog poluvremena u 49. minutu,  Milivojev postiže evrogol iskosa sa 25 metara za 4:1. Minut kasnije, Milivojev iz kornera dodaje loptu Radosavljeviću , koji sa 20 metara šalje loptu u levi ugao golmana Kolarevića za 5:1. Svoj drugi gol na utakmici odlični Milivojev postiže u 66. minutu, nakon što je u šesnaestercu lobovao igrača odbrane, prihvatio loptu  i pogodio iskosa bliži ugao za 6:1.

Petrov koji je ušao sa klupe nakon duplog pasa sa Matićem postiže gol za 7:1. U 80. minutu het- trik postiže Milivojev pravim projektilom sa 25 metara za konačnih 8:1.

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog igraju protiv ekipe Dunava u gostima.

Rezultate i tabelu Srpske lige možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Bjelica, Grbić, Jovanov, Krstinić, Radosavljević, Matić, Milivojev, Lisičić-Vuković, Šemić i Zakić. U igru su još ulazili: Petrov, Šarenac i Rudan. Trener ekipe: Darko Tošić.

FK Radnički Šid: Kolarević, Nonković, Rnjak, Katanić, Bibić, Bošnjaković, Drča, Stojšić, Broćeta, Dmitrović i Đurković. Trener ekipe: Đurković Božo.