Zrenjanin- Tradicionalni prolećni „Sajam cveća“, koji kompanija GOMEX zajednički organizuje sa odgajivačima i ljubiteljima cveća i ove godine je okupio veliki broj izlagača ispred  prodajnog objekta Gomex “Total”.
 
Na poziv kompanije Gomex  ove godine su se odazvali „Carska bašta“ iz Mužlje, rasadnici „Eden“ i „Čistoća i zelenilo“, Udruženje žena „Dositej“ I „Bagljaš“, Osnovna i srednja škola „9. maj“, cvećare „Evergreen“ i „Daruši“, kao i samostalni proizvođači cveća i prateće opreme za hortikulturu.
Dragan Čorokalov marketing menadžer kompanije Gomex istakao je zadovoljstvo što se i ove godine odazvao veliki broj proizvođača cveća i ljudi koji se bave  rukotvorinama.
-Ove godine pored uzgajivača na sajmu učestvuju i  Udrženja žena, kao i Osnovna i srednja škola „9. maj“. Na ovogodišnjem tradicionalnom Prolećnom sajmu u ponudi je veliki broj saksijskog i rezanog cveća, rasada, rukotvorina, kao i suvenira. Kompanija Gomex kao društveno odgovorna kompanija podržava ovakve projekte, trudimo se da okupimo što više proizvođača u Opštini Zrenjanin , kao i udruženja žena i da našim potrošačima priuštimo jedan lep sajam svake godine- reklao je Čorokalov.