Sport- Karate klubBanatski Cvet iz Zrenjanina organizovao je u sredu 13. juna polaganje za majstorsko zvanje i tom prilikom ugostio veliku legendu svetskog karatea Prof.dr Vladimira Jorgu 9.Dan, univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karatea SFRJ, osnivača Jugoslovenskog Tradicionalnog karatea, predsednika Srpske Karate Konfederacije, jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK) koji čini preko 90% karatea širom sveta.

 

Dunja Diklić uspešno položila za majstorsko zvanje prvog stepena 1.DAN. Trener koji je zaslužan što je kandidat položio i stekao zvanje majstora karatea bio je Goran Samolovac.

Učitelj Jorga bio je  izuzetno zadovoljan našom kandidatkinjom koja je kako kaže pokazala izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio njeno zalaganje, takođe je stigla pohvala i našem treneru za rad i trud proteklih meseci.

Polaganje je proteklo uspešno za našu kandidatkinju, naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno radi i da imamo izuzetne stručnjake.