Zrenjanin- Mesna zajednica “Zeleno polje” danas je uz kulturno-umetnički program i u prisustvu velikog broja građana i predstavnika lokalne samouprave obeležila svoj 44. rođendan.

 

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić prisustvovao je manifestaciji

U kulturno umetničkom programu učestvovala su deca iz OŠ „Žarko Zrenjanin“ i KUD “Đerđef”.

Predsednik Saveta MZ “Zelenog polja” Dragomir Radovanac uručio je  prelazne pehare i priznanja najboljim sportistima, kao i pobedniku takmičenja u kuvanju riblje čorbe “Memorijal Brane Čordić”.

Sportskim programom u subotu, 2. juna, počela je višednevna manifestacija „Volim moje Zeleno polje“, a  pored sportskih takmičenja, posetioci su mogli da uživaju u školici jahanja i vožnji fijakerom.

 

Prvo mesto na turniru u fudbalu koji se održao u SC Bambi pripao je ekipi ulice Dragice Pravice i oni su uspeli da zadrže pehar od prošle godine.

Prvo mesto na teniskom turniru osvojio je Marko Rosić i odbranio prošlogodišnju titulu.

Prvo mesto u stonotenisu  osvojio je Robert Peči koji je takođe odbranio titulu.

Prvo mesto u takmičenju u šahu osvojio je Branko Onjin.

U nedelju 3. juna na platou ispred mesne zajednice održano je takmičenje u kuvanju riblje čorbe  “Memorijal Brane Čordić” u znak sećanja  na sekretara  koji je dao velik doprinos  razvoju mesne zajednice “Zeleno polje”. Žiri je imao težak zadatak da od dvadeset ekipa odabere pobednika.

 

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je Carina Gabrijel iz Jankov Mosta, drugo mesto osvojio je Danijel Bugar iz Ečke, dok je treće mesto pripalo Banatskim kulinarima iz Ečke.