Zrenjanin- Ovo doba godine karakteristično je po proslavama matura i zato cvećara „Jasmin“ poziva učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola da na vreme obezbede bukete za matursko veče.

 

 

-U ponudi imamo širok asortiman buketa za naše male i velike maturante, korpe i razne cvetne aranžmane koji su osmišljeni i napravljeni od izuzetno kvalitetnog raznovrsnog rezanog cveća-od tradicionalnih ruža pa do buketa napravljenih od različitih kombinacija cveća (hrizantema, kala, ljiljana, gerbera, orhideja i druge vrste cveća) i boja, „Jasmin“ nudi bukete za svačiji ukus.Buketi cveća predstavljaju najsenzualniji poklon koji na tako jednostavan način može da iskaže bilo koju emociju i prenese i najsuptilniju poruku. Buket ruža, kala, orhideja, gerbera i ostalog rezanog cveća usklađenih boja pričaju čarobnu priču koja će opčiniti Vama dragu osobu. U našem „Jasminu“ možete kupiti aranžmane za sve prilike kao što su proslave venčanja, veridbi, rođendana, rođenja deteta, proslave apsolventskih večeri i drugo. Na raspolaganju našim cenjenim kupcima je naše ljubazno i stručno osoblje koje će pomoći u odabiru cveća, pisanju poruke ili savetom- rekla je Danijela Tančić  pr JKP”Čistoća i zelenilo”.

Cvećara „Jasmin“ koja se nalazi u centru grada, u Svetosavskoj ulici br.2, otvorena je radnim danima i subotom u periodu od 7-20 časova, cveće možete poručiti i putem telefona, a broj je 023/536-772.

 

 

Obojite vaše matursko veče našim cvetnim aranžmanima- poručuju iz cvećare Jasmin.