Zrenjanin- U Baroknoj sali Gradske kuće načelnica Okruga Snežana Vučurević danas je priredila svečani prijem za najuspešnije učenike, osnovce i srednjoškolce, sa teritorije Srednjebanatskog upravnog okruga, koji su u protekloj školskoj godini osvajali neko od prva tri mesta na školskim republičkim takmičenjima u različitim oblastima i disciplinama.
  
 
Načelnica Srednjebanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević istakla je da je uspeh  učenika sasvim dovoljan razlog da oni svi budu na prijemu i da im se ukaže poštovanje za postignute rezultate.
-Danas su ovde prisutni najuspešniji učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Srednjeg Banata sa svojim profesorima. 152 učenika i 80 profesora su ove godine  pokazali izuzetne rezultate na Republičkim takmičenjima. Njihov uspeh je ogroman, kako za njihove škole i roditelje, tako i za sredinu iz koje dolaze, jer je predstavljaju na najbolji mogući način. Biti jedan od najboljih u Republici Srbiji, bez obzira da li su u pitanju veštine ili znanje iz pojedinih predmet,a je veliki uspeh i zaslužuje ogromno  poštovanje- istakla je Vučurević.
Pogledajte spisak nagrađenih učenika: