Zrenjanin- Deseti jubilarni muzički festival Soundlovers održaće se od 20.do 22. jula u prostoru letnje Kino bašte,  najavili su danas organizatori  na press konferenciji u klubu ˝Captain Jack˝  u Zrenjaninu.  Generalni sponzor festivala Soundlovers je kompanija Gomex, a podršku ovom festivalu  tradicionalno pruža i grad Zrenjanin.

Đorđe Banjai PR festivala predstavio je  ovogodišnje izvođače i energičnu kampanju festivala usmerenu ka mladima iz Srbije i okolnih zemalja.

-Tokom prve dve večeri  na programu je elektro-dens muzika, dok će treće veče publika moći da uživa u zvucima underground i elektronske muzike.  Što se izvođača tiče, ove godine smo se potrudili da dovedemo evropski i svetski poznate DJ-eve. Za festival vlada veliko interesovanje što pokazuje da je do sada prodato više od 500 karata- rekao je  Banjai.

-Grad Zrenjanin i ove godine podržava muzički festival Soundlovers. Festival je definitivno nešto što  Zrenjanin stavlja u centar dešavanja, jer veliki broj mladih iz drugih gradova dolazi u naš grad. Deset godina ovog festivala jasno pokazuje da je ima veliku vrednost i nadam se da će s godinama dobijati još više na značaju rekao je Saša Santovac zamenik gradonačelnika i pozvao sve zrenjanince da dođu na festival Soundlovers i da uživaju u dobroj muzici.

 

-Kompanija Gomex se i ove godine pridružila timu koji organizuje festival Soundlovers u Zrenjaninu, ali bićemo i deo tradicionalnog “Mini Saundlavers” festivala, koji je dobra prilika da se najmlađi zrenjaninci okušaju u karaokama u centru Zrenjanina- istakao je  Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.

Ulaznice po ceni od  800 dinara možete  kupiti kod ovlašćenih distributera.

Pogledajte  spisak izvođača:

Headliners:

Karim Mika

Avadox

TKNO

 

Support:

Wreckvge

Pessto

Peryz & Daave

Lena Glish

DJ Veljko Jović

 + još imena uskoro