Sport- U subotu je u Senti održana tradicionalna međunarodna regata povodom cvetanja Tise, na kojoj su učestvovali i kajakaši „Begeja“ koji su osvojili jedno zlato, dva srebra i tri bronze, kao i pehar za ekipno treće mesto.

U konkurenciji mlađih pionirki, Bojana Kojčić u MK-1 osvojila 15. mesto, a u MK-2 sa Anastazija Hegediš osvojile su bronzanu medalju. Vilmoš Kopi u konkurenciji pionira u K-1 osvojio je peto mesto. Pionirka Beatrix Orban u K-1 osvojila je peto mesto. Kadetkinja Biljana Vukov osvojila je srebrnu medalju, dok je u K-2 sa Beatrix Orban osvojila zlatnu medalju.

Kod kadeta Milan Zvekić je u K-1 osvojio bronzanu medalju. Kod juniorki Klara Mezei u K-1 osvojila je 6. mesto dok je sa Biljanov Vukov u K-2 osvojila srebrnu medalju. Kod juniora Nikola Kovačević je u K-1 osvojio četvrto mesto, dok je sa Milanom Zvekićem u K-2 osvojio bronzanu medalju.

Ovo takmičenje je bilo i uvertira pred prvenstvo Vojvodine koje će biti i izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih kategorija za odlazak u Poljsku na takmičenje olimpiskih nada koje će se održati početkom avgusta u Bačkoj Palanci, za koje će se boriti naša četiri takmičara Biljana Vukov, Beatrix Orban, Milan Zvekić i Nikola Kovačević.