Popularna pevačica Nina Badrić nastupa ove godine na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju. Nina važi za jednog od najuspešnijih izvođača u regionu, čija se popularnost proširila i u inostranstvu. Nina sa nestrpljenjem očekuje svoj nastup u Novom Bečeju i poziva sve svoje fanove da joj se pridruže.

 

-Neopisivo mi je zadovoljstvo i radost što ću biti sa vama za Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, prvi put u svojoj karijeri. Proslavićemo taj dan genijalno, uz puno pesme, smeha i pozitivne energije – rekla je Nina. Njen koncert će se održati u subotu, 25. avgusta.

Pogledajte promotivni video:  https://www.facebook.com/gospojina/videos/1880952311963726/

 

Iste večeri, nakon koncerta Nine Badrić, publici će se predstaviti i Sergej Ćetković. Sergeju će ovo takođe biti prvi nastup pred novobečejskom publikom.

Radujem se što ću se po prvi put pokloniti publici u Novom Bečeju, što ću biti deo te manifestacije i gradsku slavu proslaviti sa tim divnim ljudima- dodaje Sergej.

 

Pripreme za ovogodišnje Velikogospojinske dane uveliko traju. Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

 

Velikogospojinski dani – Gospojina je manifestacija od velikog značaja za opštinu Novi Bečej. Izrasla iz seoske slave koju su posećivali njeni meštani, današnja Gospojina važi za četvrtu najveću manifestaciju u zemlji, drugu u Vojvodini. Održava se na prelepom Tiskom keju i svojim bogatim sadržajem garantuje dobru zabavu za sve uzraste.