Sport- Teretana SC „Bambi“ sigurno može da se pohvali kao jedna od najmodernijih i najopremljenijih teretana u Zrenjaninu, posao su shvatili veoma ozbiljno i proširili svoje kapacitete. Sa nekadašnjih 100  teretana se proširila  na 200 kvadrata i u njoj rade 4 vrhunska trenera od kojih možete da zatražite savet i dođete do što boljih rezultata.

Tri trake za trčanje renomiranog proizvođača Sport Art, sada su zamenjene sa 3 trake marke Life Fitness, koje su još bolje i praktičnije. Ubačene su  nove klupe za vežbanje – kompletan program Life Fitnessa, koji se tiče linije „Hammer strength“. To su klupe za ravni benč, kosi benč, kontra – kosi benč, militari itd.

 

Sve ove sprave su pažljivo birane da bi naši budući korisnici izvukli svoj maksimum i doveli svoju liniju do savršenstva.Teretana u okviru Sportskog centra Bambi je opremljena u skladu sa savremenim standardima iz oblasti fitnesa i  daje mogućnost vežbanja u klimatizovanom i prijatnom ambijentu- Istakao je Darko Tošić direktor SC Bambi.

CENE

  • 2.000 dinara – neograničen broj dolazaka u toku 1 meseca (od datuma uplate do istog dana u sledećem mesecu)
  • 1.500 dinara – 12 treninga mesečno
  • 300 dinara – 1 trening

 

Postoj mogućnost angažovanja personalnog trenera (1 na 1) – po dogovoru u zavisnosti od vrste treninga.

FUNKCIONALNI TRENINZI

  • 2.500dinara – 12 treninga mesečno

RADNO VREME

Radnim danima: 8 – 22h

Subotom: 8 – 21h

Prvi trening je besplatan do kraja meseca!

Broj telefona:023/ 522001