Sport- Od 5. do 7.   avgusta 2018. godine održano je otvoreno prvenstvo Vojvodine koji je bilo ujedno i izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih selekcija za odlazak na takmičenje olimpiskih nada koje se ove godine održava u Poljskoj u sempembru mesecu.

Kajak klub jBegej je na otvorenom prvenstvu Vojvodine učestvovao sa 12 takmičara i osvojio 4 medalje, od toga 2 srebrne i dve bronzane. Medalje su osvojene u k-2 za kadetkinje u sastavu Biljana Vukov i Beatrix Orban na deonici od 500 metara i 1000 metara, dok su za juniorke veslale Biljana Vukov i Klara Mezei na deonici od 200 metara i 1000 metara, a najveći pojedinačni uspeh napravili su Biljana Vukov, Milan Zvekić i Nikola Kovačević koji su svojim rezultatom u svojim kategorijama ostvarili normu za ulazak  u reprezentaciju mlađih selekcija, koji će već od nedelje biti na pripremama una borkovačkom jezeru sedam dana, a u semptembru mesecu ove godine branići boje Srbije na takmičenju olimpiskih nada koje je ujedno i najače svetsko takmičenje mlađih selekcija.

Biljana Vukov u kadetskoj konkurenciji u k-1 na 1000 metara osvojila je 5 mesto, dok je Milan Zvekić na istoj deonici osvojio 6. mesto, a u k-1 na 500 metara osvojio 7. mesto. U pionirskoj konkurenciji u k-1 na 500 metara Vilmoš Koipi je osvojio 5. mesto dok je kod devojčica Beatrix Orban osvojila I u k-1 na 500 I 1000 metara osvojila 6. mesto. Kod Juniora Nikola Kovačević je u k-1 na 1000 metara osvoji 7 mesto, dok je na istoj deonici za seniore osvojio 5 mesto.