Popularni pop pevači Nina Badrić i Sergej Ćetković prvi put su se predstavili publici u Novom Bečeju u okviru Velikogospojinskih dana. Tiski kej je ovoga puta bio prepun fanova koji su u glas pevali njihove najveće hitove. Do kasno u noć čule su se najlepše pop melodije koje su svakako obeležile ovogodišnje Velikogospojinske dane.

 

 

Na desetine hiljada ljudi koji su došli u ovu prelepu varoš na Tisi bilo je u prilici da poseti i izložbu poljoprivrednih mašina u okviru podmanifestacije – Poljofest, da prošeta centrom grada kroz Etno bazar i svrati u Ulicu Zanatskog piva koja i ove godine beleži rekordan broj posetilaca.

  

Treći dan Gospojine obeležila je i Rečna flotila vojske Srbije koja je otvorila vrata za sve posetioce. Na zadovoljstvo građana i gostiju Novog Bečeja pripadnici Rečne flotile, naši panonski mornari pružili su priliku posetiocima Gospojine a posebno najmlađima da razgledaju brod, upoznaju se sa ovim tipom broda, fotografišu se i da se naravno druže sa posadom.

 

Druženje sa bajkerima je takođe upriličeno za sve ljubitelje dvotočkaša i ove godine. Moto klub „Road Runners“ priredio je pravu rock žurku uz subotičku grupu „Svar“. Pozitivna energija i atmosfera nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

 

Kao i predhodnih godina, Dečija ulica bila je najšarenija. Na stotine mališana uživalo je u raznim radionicama i animacijama a tema ovogodišnje „Avlije zabavlije“ bila je ljubav prema životinjama.

 

Koncertni program obeležio je i nastup mađarskog rock benda Piramis.

Organizatori za večeras najavljuju pravi spektakl uz nastupe Amadeus Benda i Halida Bešlića. Tradicionalno, već 25-tu godinu za redom održaće se i Revija paradnih zaprega. Na platou kraj Tise posetioci će moći da vide dvopreg, četvoropreg, petopreg (koji je i brend Novog Bečeja) kao i dečija zaprega gde će najmlađi učesnik imati 3 godine.