DSC_0098

Pored prvog tima i kadeti FK Radničkog  osvojili su titulu u plej-ofu Vojvođanske lige ostavivši ispod sebe FK Vojvodinu, FK  Spartak, FK Hajduk Junior, Vršac i FK Index.

Pobedom u poslednjem kolu protiv ekipe Hajduk Juniora iz Kule rezultatom 4-1  kadeti Radničkog ostvarili su ogroman uspeh. U nimalo  lakoj konkurenciji pokazali su timski duh, posvećenost i sve ono što krasi jednog sportistu i kolektiv.

DSC_0109Trener Darko Tošić istakao je da sa ovom generacijom fudbalera 1999/2000 god. radi još od 2009 godine. Jedan ozbiljno dug period je iza nas u kom se ekipa dopunski selektirala i stvarala i zato smo napredovali,  naravno uz strpljiv i kvalitetan rad. U pionirskoj konkurenciji pre 2 godine skoro ista ova ekipa je bila vice šampion iza Novosadske Vojvodine, a eto ove godine u kadetskoj su se i pored naših dobrih igara i ostale „kockice“ poklopile i  uspeli smo da dodjemo do prvog mesta. Ove godine je sistem takmičenja promenjen pa smo prvo na jesen kroz Banatsku ligu izborili plasman u plej-of. U 10 kola u plej-ofu  smo trku završili na samom vrhu i iza sebe ostavili ozbiljne ekipe poput Vojvodine, Spartaka,  Hajduk Kule itd.

Za ekipu Radničkog kroz sezonu nastupali su: Marković, Simović, Miljuš, Stojanović, Mišić, Savljević, Radovančev, Šemić, Kostin, Jevremov S, Jevremov J, Šarić, Bjelica, Milekic, Zakić, Knežević, Kovačević, Oljača, Barišić, Dačaj, Ramadani, Djurić i Vidić.