Zrenjanin- Na Sportskom centru „Partizan“ danas su održane četvrte po redu Sportske igre koje kompanija Drekslmajer organizuje za svoje zaposlene u Zrenjaninu. Preko 1300 radnika ove uspešne kompanije imalo je priliku da se pored mnogobrojnih sportskih  disciplina oproba i u kuvanju pasulja.

-Za sve zaposlene kompanija Drekslmajer obezbedila je jedan obrok  i osveženje, a svaki sadržaj danas je bio organizovan volonterski od strane zaposlenih u ovoj kompaniji. Obezbedili smo i malu zabavu za mališane naših zaposlenih kojih je danas bilo mnogo. Današnja manifestacija okupila je oko 1700 posetilaca, a cilj  Sportskih igara je da spojimo porodice, da izađemo u prirodu, da izađemo iz redovnog šablona života i da se bolje upoznamo- rekla je Jasmina Krecul Reljin korporativne komunikacije specijalista za Srbiju u kompaniji „Drekslmajer“.

Pogledajte imena pobednika po disciplinama kao i foto galeriju:

ODBOJKA:

1.mesto ekipa  „UKL Fiat C smena“

2.mesto  ekipa „Logistik United“

3. mesto ekipa   „Drax 2“

BASKET:

1.mesto ekipa“Ime nije bitno“

2.mesto „Dunst“

3. mesto ekipa „Maksimus“

PIKADO:

1.mesto ekipa „Bezimeni“

2.mesto ekipa „Perlez“

3.mesto „Irvasi“

STONI TENIS:

1.mesto Eugen Bugar

2.mesto  Ronđenkov Vladimir

3.mesto Grubaš Sima

FUDBAL:

1.mesto  ekipa „Juniori“

2.mesto ekipa „Lager A“

3.mesto ekipa „Šoumeni“

Prva u navlačenju konopca u muškoj konkurenciji bila je ekipa „Oproštajno“, a druga „Sitna riba“. Najbolja u navlačenju konopca u ženskoj  konkurenciji bila je ekipa „Mukice“, a drugo mesto pripalo je  je ekipi „Mrvice“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najbolji pasulj ove godine skuvala je ekipa „Opet prvi“, drugo mesto osvojila je ekipa „Gurmani“, dok je treće mesto pripalo ekipi “ „Licna van krimpna“.