Sport- Fudbaleri Radničkog pred oko 200 gledalaca na stadionu kraj Skrobare  ubedljivo su savladali goste iz Beočina rezultatom 4:1 i nakon sedam kola pored Hajduka iz Kule jedina su neporažena ekipa u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“.

Prvu šansu fudbaleri Radničkog imali su u 17. minutu, kada je Vukelja nakon centaršuta Milina sa peterca šutirao tik pored gola, a nedugo zatim mogao je Matić da matira golmana Đurikina, ali je lopta završila iznad prečke. U 27. minutu Vukelja proigrava Matića kojeg u šesnaestercu ruši Bajin, sudija Reljić svira penal koji izvodi Milivojev i pogađa za 1:0. Nakon centaršuta Vemića lopta ( po proceni sudije Reljina) pogađa u ruku kapitena Grbića i sudija pokazuje na belu tačku. Soković izvodi penal i pogađa  za izjednačenje rezultata.

 

U drugom poluvremenu kreće prava rapsodija golova za crveno-crne, prvo je Krstinić u 78. minutu, nakon što je zamenio iskusnog Vukelju, odlično centrirao na Milivojeva koji je na prvu šutirao i efektno savladao golmana gostiju za 2:1. Nakon kornera koji je izveo odlični Milivojev lopta stiže do golmana Đurikina, on  je odbija do Bjelice, koji postiže svoj drugi gol u prvenstvu za 3:1. U 80. minutu Krstinić odigrava dupli pas sa Lisičićem i postiže gol za konačnih 4:1.

Rezultate i tabelu možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

 

FK Radnički: Đurić Slobodan, Milin Aleksandar, Bjelica Nikola, Grbić Nikola, Jovanov Bogdan, Runjevac Jovan, Milivojev Miljan, Vukelja Ljubiša, Jefitć Vladimir, Matić Žarko i Zakić Miloš. Zamenici igrača: Baćan Dušan, Krstinić Nikola, Lisičić Vuković Stefan, Kovačević Marko, Aćimov Stefan, Kondić Danilo i Ignjić Nenad.

FK Cement: Đurikin Nemanja, Peković Dejan, Zogović Stefan, Bajić Borislav, Pavlović Nebojša, Soković Nemanja,  Vemić Nikola, Popović Nikola, Kavčić Dragan, Lalić Nenad i Stojković Dejan. Zamenici igrača: Župuć Kristijan, Stančetić Marko, Tepić Bogdan, Vilotijević Miloš, Mrđenović Miljan, Zličić Miloš i Krstić Nemanja.