„Drugi Poljoprivredni sajam Jaša Tomić 2018″ biće održan u nedelju, 30. septembra u periodu od 10 do 17 časova, u Jaši Tomić  – Opština Sečanj. Ovo je jedinstvena prilika da se poljoprivredni sektor okupi na jednom mestu i promoviše svoje proizvode i usluge sa ciljem unapređenja ruralne sredine kroz povezivanje poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda, kako bi se uspostavili poslovni kontakti, koji bi mogli rezultirati sklapanjem poslovne saradnje, dobijanjem ideja, informacija i saveta za postizanje boljeg kvaliteta proizvodnje. A sa druge strane prezentovanje novina i savremenih tokova iz oblasti poljoprivrede.

Iako je trend smanjenja broja stanovnika u ruralnim sredinama konstantan, potencijali za razvoj poljoprivrede i uopšteno potencijali za ruralni razvoj ostaju na visokom nivou. Kako bi ruralne sredine oživele i zadržale ili privukle veći broj stanovnika, potrebno je ulagati u njihov razvoj.

„Održavanjem ovakvog jednog događaja koji je izuzetno važan kako za opštinu Sečanj  tako i za ceo srednji Banat, želimo da postojećim i budućim poljoprivrednicima, njihovim udruženjima i zadrugama, kao i prerađivačima pružimo  mogućnost informisanja i dobijanja savetodavnih usluga u vezi biznis planiranja, edukaciju, povezivanje, promociju potencijala, brendova i usluga“, ističu organizatori.

Moto sajma je  ZAJEDNIČKIM SNAGAMA DA PRAVE VREDNOSTI BUDU NA CENI.

 

Nastup na ovom sajmu za izlagače će biti bez kotizacije. Prijave za učešće na sjamu možete poslati do 20. septembra!

Informacije: e-mail: toosecanj@gmail.com, poljosajamjt@gmail.com
Tel: 060 /3 036 617, 064/3 742 043
Opština Sečanj
Tel: 023/3 841-111

Formular za prijavu sa osnovnim informacijama o uslovima učešća: PRIJAVA ZA UČEŠĆE NA II POLJOPRIVREDNOM SAJMU