Obeležen drugi rođendan šabačkog TOTAL-a

Brojnim akcijama, popustima, promocijama i degustacijama, u nedelju, 7. oktobra obeležen je drugi rođendan najvećeg maloprodajnog objekta u GOMEX-ovom sistemu – Supermarketa TOTAL u Šapcu.

 

Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po „totalno“ niskim cenama „rame uz rame“ sa onim proizvodima koji su na našim redovnim akcijama. Više desetina dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju kvalitetni suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte, sokovi, kafe… 

Rođendansko slavlje uveličali su neizostavni animatori i zabavljači dece. Najmlađi posetioci šabačkog TOTAL-a tako su imali priliku da se druže sa popularnim strip junakom Spajdermenom, klovnom i mađioničarem, kao i da uživaju u sjajnoj predstavi na platou ispred objekta.

 

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugasili smo dve svećice na velikoj rođendanskoj torti uz neizostavnu pesmicu „Srećan rođendan“ koju su uglas pevali i potrošači i zaposleni u TOTAL-u. Druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati, na obostrano zadovoljstvo.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap